Obavijesti

Show

Komentari 96

'Indira se ne zna ponašati na sceni, stalno diže noge u zrak'

'Indira se ne zna ponašati na sceni, stalno diže noge u zrak'
16

Indirin stil sad je analizirao naš modni žiri. 'Počela je nositi mini kostime koji više priliče go-go plesačicama nego pjevačici koja se u takvim mikro kostimima ne zna ponašati na sceni', smatra Neven Ciganović

VIDEO

Indira mi je bila najdraža na početku karijere u grupi Colonia kad se tek pojavila s kratkom crnom kosom i s najtanjim obrvama ikad, počeo je stilist Neven Ciganović analizu stila pjevačice Indire Levak (46).

Ističe kako je prije dvadeset godina bila vidno mršavija nego danas. Imala je tek, kaže, malo “baby fata” koji je bio prirodan svim Slavonkama odraslim na kulenu, špeku i čvarcima, a scenu je planirala pokoriti glasom. Smatra kako je tijekom dance scene devedesetih dosta koketirala s trendovima jer je, objašnjava stilist, među prvima imala pletenice ekstenzije i sintetičke kostime od likre, iako to njezinoj liniji i figuri, tvrdi Ciganović nije previše komplimentiralo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

01:41

- Ali se već tada definitivno izdvajala iz mase - smatra stilist, koji ističe da se Indira nakon devedesetih totalno stilistički preokrenula. Naime, tad je počela suradnju sa stilistom Markom Grubnićem (38). Kako kaže Neven, pjevačica i njezin stilist pokušali su istaknuti Indirine atribute, ali na pogrešan način.

Neven se sjeća Indire još iz 1996. godine, s početka karijere, kad je pjevala u Coloniji. Smatra kako je tad bila najmršavija, iako Indira u posljednje vrijeme ističe da je intenzivno u teretani i pod budnim okom supruga Miroslava Levaka (44), koji je iskusni bodybuilder i njezin osobni trener. 

Pjevačica redovito ide na tretmane botoksom, a nakon što su joj prije 14 godina grudi naglo narasle, izjavila je da joj ih je tadašnji suprug masirao, pa su zato veće. Pjevačica se tako 2010. utegnula u crni korzet sa zakovicama, a Neven smatra da se jedva utegla u takav sado-mazo kostim i korzet te kako je na nastupu u zagrebačkom klubu jedva dolazila do zraka.

Osim neobičnih, ali često i šljokičastih kombinacija Indira, tvrdi Ciganović, često 'fura' perike. Jednu od lošijih koju je stavila na glavu bila je prije devet godina na snimanju najavnog videospota 'Topstars' za velike koncerte u hrvatskim arenama.

- Tad je kupila jeftine kineske perike za potrebe snimanje spota, pa se ‘ufurala’ da izgleda kao da je ista Beyonce - tvrdi. Grubnić joj je u jednom trenutku karijere, tvrdi Neven, preporučio da su grudi te koje su joj nedostajale te da bi se mogla malo “zaigrati” na kartu seksepila. 

- Tako je počela nositi mini kostime koji više priliče go-go plesačicama nego pjevačici koja se u takvim mikro kostimima ne zna ponašati na sceni jer vječno nezgrapno diže noge u plesnom zanosu - kaže Ciganović. 

Indira je nekoliko puta tijekom nastupa pokazala više nego što je trebala. Kao i 2009. godine na Danima piva u Karlovcu, tako i nedavno na Hrvatskoj noći u Frankfurtu. Rasplesana pjevačica zabavljala je publiku, a u plesnom zanosu pokazala je “malo previše”. Publici, kao i fotoreporterima, otkrila je pogled na svoje međunožje.

- Indira je ne mali broj puta publici servirala svoje gaćice, ako ne i više od toga - govori Ciganović, iako iz Indirina PR tima tvrde da pjevačica uvijek ispod kostima ima vruće hlačice ili bodi upravo zbog energičnog plesa te da je tako uvijek spremna na sve situacije.

Otkako je prije dvije godine krenula u solo karijeru, pjevačica radi i na zatezanju nogu. Taj pojam, smatra Neven, bio joj je potpuno stran 2016. kad je u Rimu imala nastup te se utegnula u crni mikro bodi s resama.

- Tu je u jednoj od najdebljih faza kad je otvorila teretanu i počela trenirati pa je bila na keto dijeti u kojoj smiješ jesti špek i čvarke, ali bez ugljikohidrata. No ona ih se očito nije odrekla, zato i je u ovom kostimiću izgledala deblje - tvrdi stilist.

No odnedavno Indira puno vremena provodi i na kardiospravama poput bicikla, orbitreka i stepera te trake za trčanje kako bi što bolje istopila masne naslage. Indiri je, prema vlastitu priznanju, najviše smetao celulit koji se vidio na pozornici, no modni žiri je zaključio da je Indirin stil bio najbolji na početku njezine karijere kad je imala vitku liniju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'