Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Indira Vladić Mujkić postala punk brineta

None Foto: M. Delija 5

Pjevačica Colonije Indira Vladić Mujkić i stilist Marko Grubnić zaključili su da su smeđa kosa i pomalo pankerska frizura pravi imidž za jesen

Čokoladno-smeđa boja odlična je za ove jesenske dane. Indira i ja zajedno smo se odlučili na ovu promjenu, kaže stilist pjevačice Colonije Marko Grubnić, koji Indirinu frizuru opisuje kao pomalo pankersku. Indira Vladić Mujkić poznata je po drastičnim promjenama imidža. Kod nje nema sredine: kad je smršavjela, doslovno se prepolovila, a kad je mijenjala boju kose, išla je od crne kao ugljen do platinasto plave.
- Od silnih tretmana izbjeljivanja kosa mi je postala tanka i počela je otpadati. Jednostavno bi pucala kad bih je počešljala - izjavila je Indira u jednom intervjuu iz 2005., nakon što je prvi put od plavuše opet postala crnka pa se na novi imidž vjerojatno opet odlučila dijelom i zato da joj se kosa malo odmori od tretmana. Novu frizuru pokazala je prekjučer, istoga dana kad ju je i napravila. Na otvorenju specijaliziranog salona za mršavljenje u središtu Zagreba izazvala je najveću pažnju fotografa, a neki od uzvanika šalili su se kako bi joj zbog frizure trebali opaliti čvrgu. Indira se dobro zabavljala u društvu supruga Narcisa Mujkića, Marka Grubnića, Antee Kodžoman i Lane Klingor, koja je u visokom stupnju trudnoći. Veselo društvo u šali je pokušavalo pogoditi tko je otac Lanine bebe, što ona ne želi otkriti.
- Ma ja sam otac, tko drugi - kazao je Narcis.

Komentari (4)
  • dužna si mi neke pare

    28. 9. 2007,   10:36
  • slatka frizurica ! lijepo !

    28. 9. 2007,   11:12
  • ti si najljepsa zena na svijetu,volim te

    23. 6. 2008,   10:19