Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Influencerica: 'Kad izgorim u paklu, smrdjet će na plastiku'

None Foto: Instagram 6

Nekad je radila kao web dizajnerica, a sada svoje fotografije, na kojima fokus stavlja na svoju stražnjicu, dijeli s više od 130 tisuća pratitelja na Instagramu, a smatra kako je popularna zbog svoje poštenosti

Ako trenutno sjedite za svojim stolom i pitate se jeste li zaista dovoljno plaćeni za posao koji obavljate i razmišljate postoji li nešto lakša opcija, čini se da rješenje postoji, samo što tada morate biti spremni objaviti fotografije svoje stražnjice na društvenim mrežama. Takav je potez napravila Andrea Abeli (35), Instagram model iz Rumunjske. 

Foto: Instagram

Otkrila je kako zahvaljujući tom 'poslu' zarađuje zapanjujući iznos novaca, piše Mirror. Nekad je radila kao web dizajnerica, a sada svoje fotografije, na kojima fokus stavlja na svoju stražnjicu, dijeli s više od 130 tisuća pratitelja na Instagramu. Tvrdi kako godišnje zarađuje oko devet milijuna kuna. Po postu, to bi značilo da zarađuje od 3.500 kuna do 35 tisuća kuna. 

SAD JE SMANJUJE 'Pogriješila sam, nisam trebala povećati svoju guzu s 19 god.'

Influencerica smatra kako je toliko popularna upravno zbog svoje poštenosti, čiji se primjer, kako kaže, može naći u biografiji na njezinoj stranici. 

- Uvijek pokušavam kombinirati humor i seksepil kako bih stvorila zabavan sadržaj - rekla je Andrea. Štoviše, ona svojim pratiteljima nudi da dobiju više 'ekskluzivnog sadržaja' na stranici 'OnlyFans.com'. Cijenu koju bi mjesečno plaćali iznosi 50 kuna.

Foto: Instagram

Neki od njezinih pratitelja na društvenim mrežama redovite je 'časte' s brojnim pohvalama ispod njezinih golišavih fotografija, međutim, nisu svi jednako oduševljeni. 

- Najgori komentar koji sam ikad dobila jest kada mi je jedna osoba rekla da ću izgorjeti u paklu, a kada se to dogodi, smrdjet će na plastiku - dodala je Andrea.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

 

 

 

 

Komentari (10)
  • konobaru ovaaaaj novinaru, jel može žuja, pardon....žuti! za mene i ekipu?

    8. 11. 2019,   23:12
  • I onda pitate kak takve jace zene s guzama poput ove imaju decke iz afrike...brate pa treba masina za probiti se kroz ovo

    9. 11. 2019,   07:46
  • Baš se vidi da je iz Rumunjske

    9. 11. 2019,   20:53