Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Influencerica napisala šifriranu poruku: 'Želim otvoriti lubanju'

None Foto: Instagram

Samo dva tjedna prije smrti, Sinead je objavila neobičan post na Instagramu: 'Glava mi je danas svugdje. Vratite me natrag tamo gdje mi jedina misao nije bila otvaranje vlastite lubanje'

Grčke vlasti vjeruju da je australijska influencerica Sinead McNamara (20), koja je umrla prošli tjedan u Grčkoj, počinila samoubojstvo. Njezino tijelo pronađeno je na superjahti meksičkog milijardera Alberta Bailleresa. On navodno nije bio na jahti kada se McNamara objesila. 

Sinead McNamara Influencerica (20) pronađena mrtva tijekom odmora u Grčkoj

- Izgleda da si je sama oduzela život - izjavila je policija, dodajući kako očekuje da će rezultati obdukcije to i potvrditi za nekoliko dana.

 

Boats & tequila💁🏼‍♀️

A post shared by Salt Bby 💦 (@sineadmcnamara) on

Samo dva tjedna prije smrti, Sinead je objavila neobičan, 'šifrirani' post na Instagramu.

- Glava mi je danas svugdje. Vratite me natrag tamo gdje mi jedina misao nije bila otvaranje vlastite lubanje, navela je  pored fotografije na kojoj pozira na quad motoru.

Njezin brat Jake McNamara za australske medije potvrdio je tužne vijesti.

 - Nažalost, primio sam najgore vijesti u životu.

Ova 'Instagram zvijezda' je posljednju godinu provela radeći na jahtama i putujući po najluksuznijim europskim lokacijama. Na svom Instagram profilu svakodnevno je objavljivala fotografije na kojima pozira u kupaćim kostimima, markiranim haljinama ispijajući skupocjene šampanjce.

Posljednju fotografiju objavila je prije četiri dana, a pratitelji su 'zatrpali' profil komentarima o njezinoj smrti. 

ZABAVA! Pogledajte sliku: Prvo što vidite otkriva vašu slabost u ljubavi. 

Komentari (25)
  • tko je vas učio engleski?.... post je najnormalniji a pravi prijevod bi bio ...."misli mi svigdje lete... vratite me TU (tamo na slici) gdje mi je jedina briga bila da si ne razbim glavu (vozeči quad).... kakve šifre... ajd natrag u 3 razred osnovne škole

    3. 9. 2018,   13:29
  • I google translate bolje prevodi.

    3. 9. 2018,   13:50
  • Seks i droga bez rock & rolla ne idu ...... Žao mi je cure, ali sama je birala životni put. Izabrala je da bude zakamuflirana prostitutka i da prima džeparac od "tatica" sa super imovinom. Znači, ništa što ispunjava i što čovjeka čini čovjekom i ponosnim na sebe. Ta je sa 20 godina života imala već prilično km iza sebe. Život su joj bili partyji, kokainske seanse, profil na Instagramu i skakanje iz kreveta u krevet. Žao mi je još više njezinih roditelja, kakvo je to razočaranje, odgajaš, podižeš, vodiš okolo, svašta govoriš djetetu za njegovo dobro i na kraju ona postade "influencerica", u stvari ništa, komad mesa za zadovoljenje pohote bogatih dedica. Svejedno, mir i spokoj joj duši.

    3. 9. 2018,   14:39