Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Influencerici se lemur uvukao među grudi: 'Bože, što radiš?'

None Foto: youtube/screenshot 9

Slična je bila situacija kada se jednom prilikom željela fotografirati sa slonom. Dok je ona mislila kako je slon samo umiljat, on joj je u jednom potezu skinuo grudnjak i počeo se igrati

Playboyeva zečica i influencerica Francia James posjetila je sklonište za nezbrinute životinje u Floridi. Tamo je pokušala snimiti slatkog lemura za Instagram te ga je stavila na rame. Ubrzo je znatiželjni lemur želio 'ispipati' situaciju te joj je počeo gurati glavu među grudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- O moj Bože, što radiš? Što da radim? - čuje se influencerica iz Kolumbije na snimci, koja je prikupila više od 400 tisuća pregleda, ali i podijeljene reakcije. Snimku je podijelila sa svojih više od 3,2 milijuna fanova na Instagramu koje je pitala jesu li znali da su lemuri toliko nestašni.

Foto: youtube/screenshot

- Ne vidim problem, lemur ima sjajan ukus. I ja bih napravio isto - jedan je od komentara ispod objavljenog videa. Međutim, mnogi su Franciju kritizirali jer smatraju kako je to napravila samo da opet postane viralna. Isto tako, nedavno je pažnju privukla kad je samo u tangama prošla trgovačkim centrom.

Foto: Instagram

Slična je bila situacija kada se jednom prilikom željela fotografirati sa slonom, a po svemu sudeći, i slon se želio fotografirati s njom. Dok je ona mislila kako je slon samo umiljat, on joj je u jednom potezu skinuo grudnjak i počeo se igrati.

Bivša Playboyeva zečica objavila je video na svom zatvorenom Instagramu, no ubrzo se proširio društvenim mrežama, iako u neznatno skraćenoj verziji.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Komentari (17)
  • Jel su influencerice one što šire influencu ili ti ga gripu? Vidi vragova farmaceutskih sad i njih šalju među narod samo da bi se svi išli cijepit.

    13. 11. 2019,   19:06
  • Šta ga nisi povukla za....rep?

    13. 11. 2019,   21:26
  • najobičniji fake i lažnjak

    14. 11. 2019,   12:51