Obavijesti

Show

Komentari 20

Inspekcija na Farmi, klijent je razočaran: 'Oni idu u propast...'

Inspekcija na Farmi, klijent je razočaran: 'Oni idu u propast...'
7

Čini se kako farmeri nisu zadovoljni poslom obavljenim s trgovačkim putnikom. Većina ih se slaže da je kupljeno previše duhana, a Maja je posebno nezadovoljna

VIDEO

Farmeri su danas dobili neočekivanog gosta. Posjetila ih je viša inspektorica Sanja Škarić. Naime, inspektorica je zaprimila prijave kako farmerima u mlin ulaze životinje te da brašno koje farmeri prodaju klijentima nije posve čisto. Inspektorica je farmerima zatvorila mlin te im oduzela kompletnu klijentovu narudžbu i dnevnik mlina.

- Ovakvi uvjeti pravljenja brašna mogu dovesti do pojave bolesti, širenja bolesti i zaraze cijeloga sela - nezadovoljna je inspektorica. Farmeri su se složili kako je mlin prljav te da su neodgovorni po tom pitanju.

- Malo smo se previše opustili -  priznao je Saša. Da životinje ulaze u mlin, inspektorica se i sama uvjerila. Koze nisu propustile priliku za ući unutra dok su vrata mlina bila otvorena.

- Stanje je jako loše. Nečisto je, uvjeti rada su loši, životinje ulaze u prostor gdje se brašno dobiva i to je razlog zašto sam zatvorila mlin - odlučna je inspektorica. Farmeri sada imaju neko vrijeme da srede mlin dok im inspektorica ne dođe ponovo. Nedugo nakon odlaska inspektorice klijent je došao po svoju narudžbu koje više nije bilo.

- Izigrali su me ovaj put, stvarno do kraja - rekao je klijent te zaključio: Budućnost im je loša. Idu u sigurnu propast. Farma ne opstaje na takav način.

 Čini se kako farmeri nisu zadovoljni poslom obavljenim s trgovačkim putnikom. Većina ih se slaže da je kupljeno previše duhana, a Maja je posebno nezadovoljna. Kaže kako je puno više dukata potrošeno na pušače negoli na nepušače te da se zbog toga u njoj javlja inat.

- Meni je, što se tiče čokolade, više inat nego potreba - nezadovoljna je Maja, a svoj dio čokolade, kaže, ionako će podijeliti s Mateom. Ističe kako farmeri više misle na sebe nego na životinje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane