Obavijesti

Show

Komentari 9

Štand 24sata donosi najbolje naslove po najluđim cijenama

Štand 24sata donosi najbolje naslove po najluđim cijenama
7

Na zagrebačkom Velesajmu 39. puta po redu svoja vrata otvorio je Interliber, sajam knjiga na kojem najbolje naslove možete pronaći po najboljim cijenama

VIDEO

Paviljoni 5 i 6 i ove će godine biti pretrpani novim naslovima, klasicima, priručnicima a možete prisustvovati i mnoštvu književnih promocija, okruglih stolova i gostovanja autora.

U paviljonu 5 po posebnim promotivnim cijenama možete kupiti i izdanja 24sata. Ako ste do sada priželjkivali da se ljubavnim romanima, krimićima i političkoj literaturi prepolovi cijena onda je ovaj Interliber mjesto za vas. 

Nakon 'Pedeset nijansi sive' cijeli svijet podao se romantično-erotičnoj literaturi, i nikoga nije sram priznati da naprosto žude za sličnim naslovima. Sve ljubiteljice (i ljubitelje) takvih štiva na štandu 24sata dočekati će pregršt naslova.

Od autorice Cory Carmac i romana 'Slatka nevolja' (prije 49,90, sada 39 kuna) preko Kendall Ryan i 'Probaj me' (prije 49,90, sada 29 kuna) do 'naše' domaće Marije Horvat i hita 'Do kraja – oslobađanje' (prije 39,90, sada 29 kuna). Avanture i potraga za ljubavi jedne mlade južnjakinje, sramežljive djevice ali i strastvene žene u kući užitaka sada su vam na dohvat ruke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tu je i kolekcija autorice Melody Anne: 'Milijarderova pobjeda', 'Milijarderov ples', 'Milijarderova ljubav' (prije 49,90, sada 29 kuna). Ova trilogija donosi tri fatalne ljubavne priče milijardera. Uz svaku knjigu, nagrađivani hrvatski brend prirodne kozmetike Nikel vam poklanja po jedan originalni proizvod. Budući da je ovo prvo izdanje autorice Melody Anne kod nas, dobro je istaknuti kako su njezini romani među najprodavanijim romanima s top liste New York Timesa i Usa Today.  

No, nisu ovo tipični 'ljubići'. Autorica psihoanalitički pristupa svakom liku, postupno otkrivajući karaktere i pritom, odlično balansira dijaloge i situacije. Čitateljice će se lako poistovjetiti sa ženskim junakinjama, a za muškim junacima bez sumnje će uzdisati jer nisu samo lijepi i bogati nego su i velikodušni, dobri, neiskvareni.

Po pristupačnijoj cijeni možete kupiti i nastavak 'hitmejkerice' Cassie Leo 'Slom' (prije 49,90, sada 29 kuna). Halliena šokantna ispovijest po drugi je puta rastavila Houstona i Rory. Houston je konačno razotkrio sestrinu tajnu, ali sada se mora nositi s posljedicama. Zakleo se da će ispraviti svoje greške i ponovno osvojiti Rory, ali bol koju je prouzročilo Hallieno pismo više nije jedina prepreka. Houston mora uvjeriti Rory da njihova priča nije još završena. Očajna da pobjegne od Halliena tajne i Houstonovih laži, Rory pronalazi utjehu u Liamu. Liam dobiva posao u Kaliforniji i poziva Rory da pođe s njim. Rory prihvaća njegovu ponudu, bježi iz Portlanda i ostavlja svoje slomljeno srce iza sebe. Tamo pronalazi novu prijateljicu koja je uvodi u književni svijet...

Tu je i hit roman J. A. Redmerski 'Na rubu propasti' (prije 59,90, sada 29 kuna) sa jedinstvenom i snažnom heroinom Camryn Bennet.

Povijesna drama Nicka Alexandra 'Fotografova žena' (prije 59,90, sada 39 kuna) držati će vas u napetosti do samoga kraja. Barbara, dijete odraslo tijekom bombardiranja Londona u Drugom svjetskom ratu, ima više tajni nego što bi htjela priznati. Štiti svoju djecu od surove stvarnosti života prešućujući im puno toga o svojemu siromašnom djetinjstvu i tajeći mračnu stranu braka s jednim od najpoznatijih fotografa u Velikoj Britaniji. Uz tako nepotpunu sliku prošlosti, Barbarina najmlađa kći, Sophie, muči se između pokušaja da razumije tko su zapravo njezini roditelji i da izgradi vlastiti identitet. Kad Sophie odluči organizirati veliku retrospektivu očeva rada, iz prašnjavih kutija pojavljuju se stare fotografije koje sa sobom nose priče i tajne koje će potpuno promijeniti sve što je Sophie mislila da zna o svojim roditeljima.

Tu su i odlični trileri poput romana 'Američki plaćenik' Vincea Flynna (prije 59,90 sada 29 kuna) o Mitchu Rappu, momku koji radi osobne osvete postaje specijalac i ubojito oružje u ime SAD-a. On za sobom ostavlja trag mrtvih tijela od Istanbula preko Europe pa sve do Beiruta. Ondje će američkom plaćeniku biti potrebna sva njegova vještina i snalažljivost kako bi preživio taj ratom razoreni grad i njegove smrtonosne terorističke frakcije. 

Tu je i već kultna knjiga Nataše Seh 'Slatke laži, prljavo rublje i život na visokoj nozi' (prije 39,90 sada 19 kuna) koja je potresla domaću političku elitu i razotkrila brojne tajne. Insajderica iz svijeta visoke politike u zapanjujućoj ispovijesti otkriva nam kako uistinu izgleda seksualni život vrhunskih političara u Hrvatskoj.

Likovi Mentora, koji zahvaljujući velikoj gipkosti preživljava sve političke prevrate, Mecene, koji financira sve političare pa opstaje na vrhu kako god se okretala naša politička vrteška, i Nataše, pratiteljice Čovjeka u usponu, otkrivaju nam drugu, manje blještavu stranu hrvatske demokracije od 1991., do danas.

Oduševiti će vas i 'Carstvo straha' BBC-jevog novinara Andrewa Hoskena (prije 69,90, sada 39 kuna). On donosi priču iznutra o Islamskoj državi. Izvještavajući iz prve ruke, Hosken gradi sveobuhvatnu sliku Islamske države, njezine okrutne ideologije i istrebljivačkih metoda. U jednakoj mjeri privlačna i užasavajuća, knjiga nam otkriva kako je Islamska država nastala, istražuje kako je se može poraziti i postavlja zastrašujuće pitanje – ako uspijemo poraziti IS, možemo li zaustaviti pojavu druge grupe koja će ga zamijeniti?

Ako vam ljubavne peripetije, avanture specijalca ili terorizam uzavriju krv onda vas opustiti može samo 'Antistres bojanka' (prije 49,90, sada 29 kuna).

Ova bojanka za odrasle sadrži preko 40 uzoraka životinja, s malim i velikim stvorenjima iz džungli, mora, pustinja i savana širom svijeta. Složenost crteža proteže se od jednostavnih do složenih. Bojanka pruža sate i sate opuštanja, zabave i kreativnog izražavanja. Pridružite se milijunima odraslih diljem svijeta koji ponovno otkrivaju radost bojanja.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...