Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ipak će biti James Bond? Idris Elba pozirao s 'konkurencijom'

None Foto: 7

Britanski glumci i mogući konkurenti slučajno su se sreli na dodjeli Zlatnih globusa, a Elba je fotografiju odmah podijelio sa svojim obožavateljima na Instagramu...

Već nekoliko godina šire se glasine o tome da bi britanski glumac Idris Elba (46) uskoro mogao postati novi James Bond. Trenutno najseksi muškarac na svijetu navodno bi trebao zamijeniti Daniela Craiga (50) koji je dosad glumio kultnog tajnog agenta u nekoliko nastavaka. 

PREMA IZBORU ČASOPISA Idris Elba je najseksi muškarac na svijetu: Mama mi je ponosna

Kako bi nasmijao svoje pratitelje, ali i reagirao na sve češća nagađanja, Elba je objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojim 'konkurentom'. Britanski glumci slučajno su se sreli na dodjeli Zlatnih globusa, a fotografiju je Elba odmah ponosno podijelio sa svojim obožavateljima na Instagramu. 

Foto: Noname

- Ovo je nezgodno - napisao je kod objavljene fotografije. 

Prije samo nekoliko mjeseci Elba je na Twitteru objavio fotografiju uz natpis 'Moje ime je Elba, Idris Elba', a obožavatelji su odmah pomislili da je to neslužbena potvrda o njegovoj eventualnoj ulozi u filmu o James Bondu. 

Idris Elba na dodjelu zlatnih kipića na Beverly Hillsu došao je u društvu svoje zaručnice Sabine Dhowre (29), a par je na crvenom tepihu izgledao zaljubljeno i sretno. U javnosti su se prvi put pojavili 2017., a u veljači prošle godine glumac je bivšu manekenku odlučio i zaprositi.

The 76th Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles | Autor: Tammie Arroyo-GG19/Press Association/PIXSELL Foto: Tammie Arroyo-GG19/Press Association/PIXSELL

Komentari (11)
  • Fleming rotira u grobu

    8. 1. 2019,   22:36
  • Daj više prestanite snimat james bondove. Kojim panjevima je to više zanimjivo gledat

    8. 1. 2019,   13:18
  • Volim Idrisa, ali Bond??? Samo čekam kada će Miss. Marple postat gay aktivistica.

    10. 1. 2019,   00:46