Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ipak nije u tako lošem stanju? Culkin na svadbi N. Portman

None Foto: screenshoot youtube 5

Nekadašnja dječja zvijezda bila je među stotinu uzvanika na vjenčanju svoje vršnjakinje koja se prekjučer udala za plesnog koreografa Benjamina Millepieda

Nedavno se pisalo da je Macaulay Culkin već godinu i pol ovisan o heroinu te da je spao na svega 47 kilograma, no 31-godišnji glumac u dovoljno je dobrom stanju da nazoči vjenčanju prijateljice Natalie Portman.

Nekadašnja dječja zvijezda bila je među stotinu uzvanika na vjenčanju svoje vršnjakinje koja se prekjučer udala za plesnog koreografa Benjamina Millepieda u privatnoj rezidenciji u Big Suru u Kaliforniji.

- Natalie i Macaulay prijatelji su već godinama - otkrio je blizak izvor. Oboje su počeli glumiti kao djeca. U veljači su viđeni kako se druže, a Culkin se igrao s Natalienim 13-mjesečnim sinom Alephom.

Culkin je osam godina bio u vezi s Natalienom kolegicom iz filma "Crni labud" Milom Kunis. Prekinuli su krajem 2010. godine.

Svadbenom slavlju oskarovke i koreografa navodno je nazočila i Ivanka Trump.

Komentari (29)
  • da sve je u redu, viđen je na vjenčanju, nema šanse da je onda ovisan o heroinu

    6. 8. 2012,   12:30
  • Kao pican volio sam film Sam u kući, i on mi je bio super, da ne kažem idol...a sad izgleda kao da ga je sumporna kiselina izgrizla

    6. 8. 2012,   13:05
  • Ma da ..ma sve je u redu sam kaj je bljed ko krpa i ima 20 kila s krevetom -.- ..iz aviona se vidi da je nazoban..

    6. 8. 2012,   13:37