Obavijesti

Show

Komentari 41

Irina torbicom rekla Bradleyu da je idiot, a GaGu baš briga...

Irina torbicom rekla Bradleyu da je idiot, a  GaGu baš briga...
7

Nekako mi se čini da ju je tajming otkrio. Da je nosila ovu torbicu dok je još bila u vezi s Bradleyjom, nitko ne bi ni posumnjao da mu nešto poručuje, zaključili su pratitelji bivšeg para

VIDEO

Jedna je s njim i službeno bila u vezi, za drugu se samo nagađalo. U svakom slučaju, nakon zahlađenja odnosa, obje mu imaju svašta za reći. Američki glumac Bradley Cooper (44) grdno se prevario misleći da će njegova bivša djevojka, manekenka Irina Shayk (33) plakati za njim. Nema ona vremena za to. Troši ga na smišljanje modnih kombinacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:27

Tako je ovog tjedna 'prodala' knjigu pod torbicu. Korice romana Idiot Fjodora Mihajloviča Dostojevskog poslužile su joj kao novi modni dodatak, a time, tvrde fanovi, nije htjela samo podignuti stajling.

- Nekako mi se čini da ju je tajming otkrio. Da je nosila ovu torbicu dok je još bila u vezi s Bradleyjom, nitko ne bi ni posumnjao da mu nešto poručuje. Ovako se zna da mu govori: ‘Idiot si!’ - zaključili su pratitelji s forenzičnim sposobnostima kojih se ne bi posramili ni vrsni kriminalistički istražitelji.

Osmijeh na lice nabacila je i pjevačica Lady GaGa (33). Vezu između nje i glavnog aktera ove priče priželjkivali su mnogi nakon što su glumili u filmu 'Zvijezda je rođena'. Kemija između njih bila je očita i na setu i izvan njega, ali tada je Bradley još uvijek imao djevojku i varanje nije dolazilo u obzir.

Stoga se publika podijelila. Neki su bili tim Irina, a neki GaGa. Na koju god da su se kladili, pogriješili su. Nije im bilo suđeno. Ali ove atraktivne i sposobne djevojke već su se snašle. Izbacile su ga iz života i nastavile raditi ono u čemu su dobre - plijeniti pozornost kamera. Za to su bile dobre i prije fatalnog Bradleya.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu