Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Irska misica pokazala strije: To je normalno, ne želim ih micati

None Foto: Instagram 9

Tek prije dvije godine, Rozanna Purcell počela je samouvjereno prolaziti u kupaćem kostimu pored drugih bez da se brine gledaju li u njezin celulit i strije. Kritizira ljude koji podrugljivo gledaju ženine nedostatke

Dok mnogi pokušavaju sakriti svoje mane i nedostatke, irska manekenka Rozanna Purcell (28) ih se ne stidi. Nekadašnja misica Irske pokazala je kako njezine tijelo uistinu izgleda i da, iako je manekenka, ima strije. Fotografiju s Balija na kojoj se vide njezine nesavršenosti lajkalo je više od 40 tisuća obožavatelja, a Rozanna je javno progovorila o strijama. 

Foto: Instagram

- Sjećam se kad sam prvi put primijetila strije. Imala sam 11 ili 12 godina i pomislila sam kako se ne mogu sjetiti da me mačka grebala. Mjesecima nakon, primijetila sam da ih imam sve više i mislila sam kako je 'cool' imati reptilove oznake koje nitko nema i pokazivati ih - ispričala je manekenka. 

Foto: Instagram

- Kada sam odrasla i išla u srednju školu, shvatila sam da to nije nešto što je 'cool' i što bih trebala pokazivati. Nitko u časopisima ih nije imao i nikada ih nisam primijetila na drugima. Nije se smatralo normalnim ni lijepim. Čak je i danas rijetko za vidjeti neuređenu fotografiju i uvijek mislim kako može nečija stražnjica biti tako uglađena - nastavila je Rozanna. 

Foto: Instagram

Tek prije dvije godine, manekenka je počela samouvjereno prolaziti u kupaćem kostimu pored drugih bez da se brine gledaju li u njezin celulit i strije. Kritizira ljude koji podrugljivo gledaju ženine nedostatke. 

- Strije su normalna stvar, svi ih imamo. Bile velike ili male, dio su mene i ostat će - izjavila je. 

Foto: Instagram

Čak su joj obožavatelji slali poruke s prijedlozima što učiniti da ih makne, međutim ona to ne želi.

- Ne želim na masiranje stražnjice 'superuljem' potrošiti pola sata prije spavanja. Sigurna sam da bih skliznula s kreveta na pod - našalila se Purcell. 

VIDI OVO! HOROSKOP: Svaki horoskopski znak ima svoju novogodišnju odluku, koja je Vaša?

Komentari (27)
  • Ma zene moje pa vas je isto Bog napravio samo ljepše od nas muškaraca pa vi ste prirodno ljepe. Ljepota i je i ovako stvar percepcije, relativna. Ima nekih normi, standardi postavljenih od društva, kulture, medija. Budite sebi lijepe i onda cete i privlacit muškarca!!! ima debljih zena sta su neiskopleksirani kilazom, imaju sexipil, ženstvene su i svima nama bar većini muskarac privlačnija je nego izoperirana, napunjena silikonom i napumpanih čubetina mršava wonaBe starleta a nazalost takve vam okolina nameće kao eale ljepote!?! Žene ljepe ste svaka na svoj način malo smanjit nervozu i sve je ok volim vas žene (svoju zenu)... vise se trudite biti bolja jedna prema drugoj koncentriraj te se na svoju unutrašnjost, dobrotu majčinstva taj dio a tjelo malo srediti da nije bas 129kila zbog zdravlja a ne postavljati si noge jedna drugoj, zabadanje noža u leđa, tracanje, zavist i sl.

    1. 1. 2019,   10:20
  • Meni su strije sexi

    1. 1. 2019,   10:26
  • Pa konacno pametna zenska!

    1. 1. 2019,   10:59