Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iskoristi ovu priliku: Još danas i sutra možeš poslati video...

None Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Pripremi se na hejt, čak i od najbližih. Drži se stare poslovice: ‘Tko hejta, otpala mu peta’, savjetovao je komičar Mario Petreković svima koji se žele prijaviti

Počele su završne pripreme za Joomboos Videostar talent show. Mnoge hrvatske zvijezde pozvale su sve talentirane da ne propuste, kako kažu, priliku života.

- Pripremi se na hejt, čak i od najbližih. Drži se stare poslovice: ‘Tko hejta, otpala mu peta’, savjetovao je komičar Mario Petreković svima koji se žele prijaviti.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Prijaviti se na Videostar i pokazati svoj talent moguće je još samo danas i sutra. Ne propusti priliku: snimi video u trajanju do tri minute, uploadaj ga na YouTube i ispuni prijavni obrazac na: videostar.joomboos.hr.

Čeka te put u Hollywood, statua vrijedna 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom. Ako imaš talentiranog, ali sramežljivog frenda, cinkaj ga i osvoji 1000 kuna.

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na  videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood. 

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada. 

Komentari (5)