Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iskreno do boli: Prvi Marvelovi filmovi imali su koma negativce

None Foto: Screenshot 3

Cijela trilogija ubojici vampira, Bladeu, imala je posve pristojnu akciju, a i radnje nisu bile odveć loše napisane. Ipak, i dalje su u pitanju poprilično kilavi filmovi, u rangu 'Sumraka'

Prije nego što je Marvel zavladao kino blagajnama, bili su relativno malena medijska tvrtka koja je snimala podosta čudne filmove. 'Meteor Man', 'Howard the Duck' te 'Kapetan Amerika' koji su odmah otišli na video distribuciju umjesto u kina bili su jedni od bizarnijih njihovih filmova.

PRAVA UMJETNICA Zapanjujuća promjena: Do kad će nas glumica oduševljavati?

Toj se povorci filmova pridružio 'Blade', odnosno cijela trilogija o tom ubojici vampira. Premda je akcija u filmovima bila posve pristojna, a i radnje nisu bile odveć loše napisane, i dalje su u pitanju poprilično kilavi filmovi. Likovi su gori od onih iz petparačkih romana no dok se o pozitivcima još i može ponešto pozitivno reći, o negativcima ne može, koliko su bezlični.

Foto: Twitter/Screenshot

Toj je trilogiji ekipa YouTube kanala 'Honest Trailers' odlučila posvetiti svoj najnoviji uradak.

Pogledajte video

Dok je priča o Bladeu gotova te baš i nema mnogo šanse da ćemo vidjeti neki njen nastavak, priča o Black Pantheru najnoviji je Marvelov film s crnim superherojem i čini se da ćemo ju gledati još nekoliko godina.

Tema: FILM

Komentari (15)
  • Blade kilavi film??? Vi niste normalni.

    16. 2. 2018,   13:39
  • galvno da Titanik valja.....

    16. 2. 2018,   13:44
  • Hahahah, Žarkec još jednom napada.. još jedan biser u moru njegovih gluposti.. kilav film? LOOOL.. 3. nastavak je bio baš loš, to se slažem.. prvi odličan, drugi isto dosta dobar.. za tu godinu kada je izašao, bio je vrh, a sada već lagano i klasik postaje, tog žanra.. ako ništa drugo, bar mu se 80% filma ne svodi na akcijske scene natrpane CGI-am kao što danas većinom obiluju superhero filmovi.. čast iznimkama

    16. 2. 2018,   16:19