Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Islanđane prije utakmice s Hrvatskom nabrijavaju filmom

None Foto: Screenshot Youtube

Nogometaši su pogledali film 'Adrift' najpoznatijeg islandskog redatelja Baltasara Kormakura. Sličnom taktikom poslužili su se i prije tri godine


Hrvatska nogometna reprezentacija večeras na Svjetskom prvenstvu u Rusiji igra protiv reprezentacije Islanda. I dok naši dečki već imaju prolaz, Islanđanima nije svejedno pa su našli zanimljivu metodu pripreme za nogometni 'okršaj'.

MAZNE ISLANĐANKE Seksi strana Islanda: Otok leda, gejzira i zanosnih oblina

Naime, nogometaši su pogledali film 'Adrift' najpoznatijeg islandskog redatelja Baltasara Kormakura.

- Trebaju inspiraciju - rekao je za Hollywood Reporter redatelj filma koji govori o ženi koja pokušava preživjeti nakon brodoloma usred Tihog oceana.

- Rekao sam im: Ako mislite da je vama teško, pogledajte kako je ovoj curi - dodao je Kormakur.

Miro Cerar, Slovenia's Prime Minister speaks during a news conference announcing his resignation in Ljubljana MIRO CERAR: 'Hrvatska mora učiniti više da bi ušla u Schengenski prostor'

Inače, Islanđani su se filmom inspirirali i prije tri godine kada su protiv Nizozemske igrali kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvevenstvo iduće godine. Tada su poibijedili 1:0.

- Nadam se da ćemo i sada gledati sličan scenarij. Ako pobijedimo, bit ću preseretan, a ako izgubimo to neću smatrati svojom krivnjom - zaključio je.

VIDI OVO: 5 najglupljih metoda kontracepcije.

Komentari (2)
  • Da bas 24 sata zna za njhove metode. Provjereno 100÷ bahahahahaha

    26. 6. 2018,   20:14
  • Koji clanak 😂

    26. 6. 2018,   20:01