Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Isplivale tajne: Željko se viđao s Majom, Jovan otpilio Ružicu

None Foto: rtl 5

Farmeri i njihove odabranice došli su do završnog okupljanja na kojemu su se parovima pridružile i ostale dame koje su s njima bile na imanjima, uz pokoje iznenađenje...

Jubilarna, deseta sezona omiljene emisije 'Ljubav je na selu' polako se bliži svome kraju. Farmeri i njihove odabranice došli su do završnog okupljanja na kojemu su se parovima pridružile i ostale dame koje su s njima bile na imanjima, uz pokoje iznenađenje.

Tako je Ljubica priznala da joj je Ljubo izrazito simpatičan, ali da ne želi imati ništa s njim. S druge strane, Vera je kazala da ga jedva čeka vidjeti.

Borisa je prvo ostavila Ana-Paola, po koju je došla njena majka Senka koja se također natjecala u showu. Potom je 'pao' na Valeriju, koja se na farmi nije pojavila zbog bolesti, a potom ni na završnom okupljanju. Leonida, koja je ostala posljednja na Borisovoj farmi, se razočarala u njega.

Foto: RTL

Na okupljanje je stigla i jedna povratnica. Ivana Matić odlučna je ponovno osvojiti Jovana nakon što ju je bolest spriječila da ga posjeti na njegovu imanju. To je razljutilo Ružicu. Otkrila je da su ona i Jovan zahladili odnose na Plitvicama.

ŽIVOT NAKON REALITYJA Show 'Ljubav je na selu' njima je donio zaruke, brak i prinove

Jovan je svima priopćio vijest da mu se Ružica više ne sviđa. 

Foto: RTL

- Na farmi sam saznao o njoj dosta stvari što nisam znao - rekao je Jovan.

Željko je posjetio Maja Lenu u Čazmi nakon snimanja na farmi, ali je i ona njega u Istri. 

Foto: rtl

- Otkrit ću vam jednu tajnu. Posjetio sam Čazmu, ali posjetio sam i Metliku. To što sam posjetio Maju, ne znači da prema njoj osjećam nešto više - rekao je Željko.

- Imam osjećaj da je Željko zaljubljen u mene - iskrena je Maja. 

BURNO JE NA SELU Paula: Dečko mora imati 'para' Boris: Ona je prava sponzoruša

Ulje na vatru dodatno je dolila Paulina rekavši da se i Željku sviđa Maja. Željko se zacrvenio nakon što su ga kandidatkinje obasule škakljivim komentarima.

Foto: Privatan album, Twitter

 

 

NAJVEĆI GLUMCI KOJIH SE TREBA PAZITI: Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku rijetko su iskreni

Komentari (74)
  • A ljubomorna Paulina jedva čekala da progovori da otkrije kako bi joj šamarčinu opalila po onim krivim ustima i faci odvratna mi je

    13. 3. 2019,   10:31
  • Rasema definitivno najjaca pi.ka u showu

    13. 3. 2019,   10:52
  • Pa ovaj Zeljko uopce nije los tip, dok mi je Maja Lena totalna katastrofa

    13. 3. 2019,   13:12