Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ista Giselina slika krasila 5 različitih izdanja Cosma

None Foto: Cosmopolitan 5

Gisele Bundchen (27) 2007. godine zaradila je 235 milijuna kuna. Ona je najplaćeniji model današnjice i ne namjerava se povući s pista

Brazilski supermodel toliko je poželjan na naslovnicama ženskih magazina da ju je Cosmopolitan u samo godini dana stavio na čak pet svojih naslovnica. Gisele je tako krasila Cosmo naslovnice u pet različitih država s identičnom slikom. Prvi put njenu fotografiju u žutoj haljini objavio je Cosmo koji izlazi u Južnoafričkoj Republici. Tada je haljina bila žute boje. U srpnju ista slika objavljena je za rusko izdanje, samo ovaj put u crvenoj haljini. Ista fotografija objavljena je i u izdanju za Estoniju. Njemačka i Australija Gisele su u istoj haljini druge boje namijenili za nadolazeće rujansko izdanje. Gisele je očito jako tražen model za naslovnice, a zahvaljujući Photoshopu ista haljina je nekoliko puta promijenila boje. Supermodel je samo prošle godine zaradio vrtoglavih 235 milijuna kuna i s obzirom da joj karijera ide uzlaznom putanjom još se ne namjerava povući iz svijeta mode.

Komentari (2)
  • Šta više reći za Gisele, ona je postala kult, takva cura se rađa samo jednom...legendarna je. Inače mi se od ovih naslovnica australska najviše sviđa.

    16. 8. 2008,   21:09
  • tak je slay ona je meni baš lijepa,nekakv pojam ljepote,onak ne izgleda kao najljepša cura na sviejtu,ali je jednostavno prekrasna.

    17. 8. 2008,   13:58