Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Istaknula struk: Kolinda opet obukla haljinu Snježane Mehun

None Foto: Ured predsjednice RH 4

Povodom Svjetskog kongresa anđela investitora koji se održava u Istanbulu, Kolinda Grabar Kitarović odabrala je haljinu hrvatske dizajnerice Snježane Mehun koja je istaknula njezinu vitku liniju...

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović (50) u posljednjih nekoliko mjeseci sve više brige posvećuje izgledu, komentari su brojnih obožavatelja. Svakom pojavom u javnosti Kolinda 'šokira' sve mršavijom linijom, a trenutno se nalazi u Istanbulu gdje sudjeluje na Svjetskom kongresu anđela investitora 2019

Foto: Ured predsjednice RH

Za tu svečanost Kolinda je odabrala plavu haljinu na preklop hrvatske dizajnerice Snježane Mehun (48). Haljina ima uzorak bijelih točkica te ističe vitki struk predsjednice. Odjevnu kombinaciju upotpunila je crnim salonkama i blago uvijenom frizurom. 

Foto: Ured predsjednice RH

- Imamo najljepšu predsjednicu na svijetu. Kako samo dobro izgleda - komentirali su obožavatelji. 

Kolinda je prilikom posjeta američkom predsjedniku Donaldu Trumpu (72) i supruzi Melaniji (48) u rujnu prošle godine, također nosila haljinu Snježane Mehun. Riječ je o plavoj haljini na preklop, a kad je Mehun saznala da je predsjednica upravo odabrala njezinu haljinu ostala je u šoku. Naime, prvu fotografiju dobila je od zajedničke prijateljice i bila je šokirana. 

Foto: FAH

- Što god predsjednica odjene, ljudi to žele imati. Ona je apsolutno influencer broj jedan - kaže Mehun te dodaje da Kolinda, između ostalog, nosi i kreacije Grete Gudelj i Ivice Skoke.

'TO NE SMATRAM ODGOVOROM' Kolinda je odgovorila Antolos: U Hrvatskoj je puno bolesnih...

CAJKAŠKI RADIO DIJELI OPERACIJU GRUDI: 'Za najveću dasku u gradu' imaju super nagradu, a pravila su jednostavna

Komentari (116)
  • Bogu hvala da ste se napokon sjetili članke o njoj staviti u rubriku SHOW, gdje i pripada...

    18. 2. 2019,   20:48
  • Izgleda da je jedino njoj dobro u Hrvatskoj,dok sve propada ona cvate

    18. 2. 2019,   21:22
  • Ako je važno kako izgleda, koliko kila ima i čije haljine nosi, možda je bolje da ide na natjecanje miss universe, a da položaj predsjednika zauzme netko drugi.

    18. 2. 2019,   21:30