Obavijesti

Show

Komentari 7

Iste su: Kate i Lila Moss su kao sestre, a razlika je 29 godina...

Iste su: Kate i Lila Moss su kao sestre, a razlika je 29 godina...
4

16-godišnja kćer Kate Moss, Lila, tek je na početku svoje karijere modela, a obožavatelji na društvenim mrežama primijetili su kako je 'pljunuta' majka

VIDEO

Britanski supermodel i jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena, Kate Moss (45) i dalje je aktivna u svijetu modelinga, a u rujnu 2016. godine otvorila je i svoju agenciju 'Kate Moss Agency'. Moss je nedavno na društvenim mrežama agencije objavila fotografiju svoje kćeri Lila Grace Moss (16) koja neodoljivo podsjeća na majku.

- Predivna je. Lila izgleda baš kao i ti kad si bila mlada - samo su neki od komentara ispod fotografije. Lila je prošle godine potpisala ugovor s agencijom te objasnila kako se od djetinjstva vidjela u svijetu modelinga. 

Kate Moss bijesna zbog glasina o sebi: 'Nisam uzimala heroin'
Kate Moss bijesna zbog glasina o sebi: 'Nisam uzimala heroin'

- Uvijek je postojao interes jer sam taj svijet gledala od malih nogu. Kad sam odradila svoje prvo snimanje, shvatila sam da sam uživala i da želim još. Mislim da je ispalo dosta dobro - rekla je Lila Moss u intervjuu za Allure i dodala kako se nekih savjeta majke i dalje pridržava. 

PFW Dior Frontrow LZ

- Uvijek mi savjetuje da nosim prirodan make up i da uvijam trepavice. Svima je to pomalo zastrašujuće ali to radim svaki dan zbog nje - izjavila je. Bez obzira što je tek na početku svoje karijere, Lila je u proteklih godinu dana postala zaštitno lice brenda 'Marc Jacobs Beauty'. 

- Kad sam je upoznao, imala je samo šest godina, jak karakter, držanje i ljepotu. Kad sam je vidio sljedeći put, nakon tri godine, njezina osobnost bila je još dinamičnija - komentirao je Marc Jacobs. 

Kate se 2005. našla usred skandala kada su u javnost procurile fotografije na kojima uvlači kokain u nos. Brojni britanski tabloidi su izvještavali o njezinoj ovisnosti za koju su neke krivili pjevača Petea Dohertyja (40). On je bio poznat po uporabi heroina i ostalih droga. Britanski mediji su tvrdili kako će Moss skandal uništiti manekensku karijeru, no to se nije dogodilo. 

- Nikad u životu nisam uzela heroin. Prodavale su se majice s natpisom 'Kate je narkomanka', događale su mi se užasne stvari. Došlo mi je da kažem sama sebi, možda bolje da si stvarno na heroinu - ispričala je Moss. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu