Obavijesti

Show

Komentari 41

Istospolne veze više nisu tabu: 'Sad znamo što je prava ljubav'

Istospolne veze više nisu tabu: 'Sad znamo što je prava ljubav'
13

Kad smo pročitale sve te glasine shvatile smo da smo postale kao uobičajeni celebrity par, kaže supruga Ellen DeGeneres kad su počele kružiti glasine da se razvode

VIDEO

U većini dijelova svijeta seksualna orijentacija više nije tabu tema. Mnoge slavne zvijezde ne skrivaju svoje sklonosti pa je mnogo homoseksualnih parova to javno obznanilo u javnosti te se ne srame svog opredjeljenja. 

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi

Ellen (61) je u braku s glumicom (51) više od deset godina. Voditeljica nikad nije skrivala da voli žene, a početak njihove veze bio je turbulentan. Obje su varale, Ellen s mlađim ženama, a Portia s bivšim djevojkama. Nedavno su počele kružiti priče da im se brak raspada, no glumica je to demantirala.

- Kad smo pročitale sve te glasine shvatile smo da smo postale kao uobičajeni celebrity par - kaže Portia. 

43rd People

Cynthia Nixon i Christina Marinoni 

Zvijezda serije 'Seks i grad' (53) vjenčala se s Christine Marinoni 2012., a uz nju je i otkrila sklonosti prema istom spolu. Cynthia je 15 godina bila s Dannyjem Mozesom s kojim ima i kćer Samanthu (13) i sina Charlesa (8). 

Jodie Foster i Alexandra Hedison 

Glumica Jodie (56) otela je voditeljici DeGeneres djevojku. S Alexandrom Hedison (49) vjenčala se 2014., a s producenticom Cydeney Bernard (66) ima sinove Charlesa (20) i Kita (17). Zbog djece, bivše partnerice ostale su u dobrim odnosima. 

Cara Delevingne i Ashley Benson

Mankenka (27) oduvijek je govorila da voli žene, a prije dvije godine bila je u vezi s Annie Clark (37). S njom je prekinula, a nedavno je proslavila prvu godišnjicu s Ashley Benson (29) poznatoj po ulozi u seriji 'Slatke male lažljivice'. 

- Ona mi je pokazala što je prava ljubav i kako da ju prihvatim, što je bilo teže nego što sam mislila. Volim te, Sprinkles - ispričala je nedavno Cara otkrivši nadimak za Ashley.

Neil Patrick Harris i David Burtka

Legendarni Barney (46) iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku' dugo je bio u vezi s glumcem Davidom Burtkom (44), a 2014. su se i vjenčali. 

PA/Pixsell

Jim Parsons i Todd Spiewak

Jedan od najplaćenijih glumaca u serijama koji je riječ 'bazinga' učinio viralnom, šokirao je američke medije kad je javno otkrio da je u vezi s Toddom. Zajedno su radili na mnogo projekata, budući da je Todd grafički dizajner. U braku su dvije godine.

73rd Annual Tony Awards - New York

Elton John i David Furnish

Nakon 12 godina duge veze, Elton i David okrunili su ljubav brakom. Iako se šuškalo da je David varao Eltona, par je i dalje vjenčan, a imaju i dva dječaka Zacharyja (8) i Elijaha (6). 

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu