Obavijesti

Show

Komentari 18

Iva Alilović rodila sina mjesec prije termina: 'Stigao je Ante'

Iva Alilović rodila sina mjesec prije termina: 'Stigao je Ante'
5

Rodila je carskim rezom, a na društvenim mrežama Iva od jutra dobiva brojne čestitke svojih prijatelja i pratitelja. Malog Antu kod kuće čekaju braća Ivan i Mate...

VIDEO

Iva Alilović (34), supruga rukometaša Mirka Alilovića (33) uslijed iznenadnih komplikacija rodila je sina. To je njihovo treće dijete, a dječak se rodio čak mjesec dana prije termina. Kako donosi Story.hr, supruga reprezentativca trebala je roditi tek u siječnju. 

Mirko je cijelo vrijeme bio uz nju, a Iva je u jutarnjim satima rodila trećeg sina, malenog Antu kojeg je s nestrpljenjem iščekivala.

Rodila je carskim rezom, a na društvenim mrežama Iva od jutra dobiva brojne čestitke svojih prijatelja i pratitelja. Malog Antu kod kuće čekaju braća Ivan (7) i Mate (5).

Supruga rukometaša nedavno je otkrila da je tijekom trudnoće prate zdravstveni problemi te da se u trudnoći ne osjeća najbolje, ali da će sve to odmah zaboraviti kada na svijet dođe treći sin.

- Najveće blaženstvo je kada čovjek rađa čovjeka. Nema ljepše stvari od toga. Čovjek se žrtvuje za drugog čovjeka, ali trudnoća fizički i psihički iscrpljuje naš organizam i nije nimalo laka za ženu. No, na kraju taj radosni trenutak porođaja novog čovjeka zatomljuje sve psihofizičke poteškoće trudnoće i čini me radosnom - ispričala je tada za Story.hr

Diplomirana ekonomistica i rukometaš vjenčali su se 2011., nakon nešto više od godinu dana veze, u zagrebačkoj Staroj gradskoj vijećnici.

Iva Alilović: 'Oni koji slave Noć vještica zapravo slave smrt...'
Iva Alilović: 'Oni koji slave Noć vještica zapravo slave smrt...'

Ceremonija vjenčanja održala se u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a nekoliko mjeseci nakon vjenčanja par je dobio sina Ivana.

VIDI OVO! HOROSKOP: Svaki horoskopski znak ima svoju novogodišnju odluku, koja je Vaša?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin