Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iva Jerković se razgolitila za naslovnicu pa je ukočilo

None Foto: Davor Puklavec 6

Iva Jerković jedva se izvukla iz kreveta zbog Wella Fashion Weeka. Dan prije golišava je pozirala za FHM. Antea Kodžoman tvrdi da nema anoreksiju

Sve Leonardine prijateljice uspjele su kupiti njezine kreacije osim Branke Krstulović. Iva Balaban, Vanja Mamić i Milana Vlaović te Anica Kovač i Iva Todorić, koje nisu bile u zagrebačkome Boćarskom domu, haljine su kupile još prije Leonardine revije na Wella Fashion Weeku. Branka se nadmetala za cvjetni ogrtač koji je prošetala Maja Cvjetković, sa 1500 kuna dignula mu je cijenu na 6000, no izmaknuo joj je za 500 kuna. Kupila ga je njezina prijateljica, također trudnica.
- Prijateljici ionako bolje stoji. Ja ću roditi za desetak dana. Još ne znamo kako će se dječak zvati.  No svakako ću otići u Leonardin salon i kupiti nešto - rekla je Branka. Leonarda Boban cijelu je svoju kolekciju donirala udruzi “Hrabro srce” za gradnju doma za obitelji čija se djeca liječe u Zagrebu. Aukciju na kojoj se skupilo 100.000 kuna vodila je Iva Jerković.
- Mislila sam da se neću moći dignuti iz kreveta koliko sam ukočena i prehlađena. Dan prije snimala sam naslovnicu za FHM - kaže Iva.

BUBI: LISICA NIJE MRTVA RADI KRZNA
Krzno na mojoj jakni je od lisice koja je kod nas radila probleme. Znači, nije ubijena radi krzna nego zato što je smetala, objašnjava mister Dino Bubičić (26):
- Gledao sam emisije o ubijanju radi krzna. To ne podržavam.

ANTEA: ANOREKSIJA? IMAM USKA LEĐA!
Dali su mi odijelo broj veće i zato sve visi, kaže Antea Kodžoman.
 - Imam uska leđa. Nemoguće da sam jedan dan naj-tijelo, a drugi anoreksična. Imam 55 kila na 177 cm. U teretani sam pet puta na tjedan. Ne trčim nego bildam - zaključila je manekenka.

Komentari (6)
  • lol, ko to pise??naslov uopce nema veze s tekstom.isusseeeeeeeeee..imate uopce osnovnu skolu zavrsenu vi koji to pisete???

    27. 11. 2008,   16:56
  • aj jos jednom izbrisi kom.neznam zasto brises kad nisam uopce psovao nit nis

    27. 11. 2008,   18:25
  • ahahahahahah,dobra doooobra :D

    27. 11. 2008,   19:25