Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iva se hvali: 'Vidjeli su kanalić testisa pa su se sjetili mene...'

None Foto: PIxsell 10

Dobar dan, veliki pozdrav od studenata medicine iz Novog Sada! Inače, ovo je sjemeni kanalić testisa. Kada smo ovo ugledali pod mikroskopom, odmah smo se sjetili Vas, napisali su joj na društvenoj mreži

Da ljubav nema granica, dokazali su studenti medicine iz Novog Sada. Oni su prepoznali koliko je Iva Todorić (43) zaljubljena u ljubav. Doduše, malo je reći zaljubljena, njezin Instagram nadimak 'srculence' sve govori, a 1000 riječi govori i slika koju su marljivi studenti poslali gazdinoj mezimici.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Todorićka se tako na društvenoj mreži pohvalila fotografijom sjemenog kanalića testisa. Kanalić je u obliku srca pa je ovaj testis studente odmah posjetio na vječno romantičnu Ivu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dobar dan, veliki pozdrav od studenata medicine iz Novog Sada! Inače, ovo je sjemeni kanalić testisa. Kada smo ovo ugledali pod mikroskopom, odmah smo se sjetili Vas. Divni ste! Želimo Vam sve najljepše od srca - napisali su joj na Instagramu, a Iva je toliko bila oduševljena ovom dirljivom gestom pa je njihov trud odmah podijelila s brojnim obožavateljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💜#srculence #bankaljubavi

Objavu dijeli ❤srculence#bankaljubavi💜 (@srculence___)

'Srculence', 'Banka ljubavi', napisala je u opis fotografije na kojoj je vidljiv romantični testis i poruka studenata. Možda je otvorila banku ljubavi, no ako se ovako nastavi, Todorićka bi mogla otvoriti i banku testisa.

MISICA ZAVOLJELA IVU: 'Kod moje prijateljice Todorić nema zavisti. Skupa krstarimo'

Što god otvorila, jedno je sigurno - Enrique Iglesias (44) sada bi mogao biti 'na aparatima'. Njemu je zaluđena obožavateljica jednom poslala iskorišteni tampon, no Todorićka i kanalić testisa upravo su mu postali opaka konkurencija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (20)
  • Znači usporedili su te s jajcima umjesto s titanikom. I onda novinar to prenese. E pa ni ja nemam riječi, osim, novinaru, nadam se da ti je mama ponosna, ipak si uložio 5 godina školovanja da bi pratio ivu todorić i prenosio usporedbe gdje ju uspoređuju s jajcima. Mislio sam da je duhaček loš, ali ste se vi pobrinuli biti pored njega

    1. 11. 2019,   22:25
  • Gasi mješalicu, motaj kablove ahahahahhaha... Zar je zaista moguće da netko diplomira novinarstvo i napiše ovakav članak????

    1. 11. 2019,   23:00
  • Ja ne kužim kak ovakve stvari može pisati muškarac. Zanima me pucaju li Mislavovi roditelji i profesori od ponosa ili ih je sram?

    1. 11. 2019,   22:30