Obavijesti

Show

Komentari 111

Iva Todorić: Nećemo se svađati oko imovine, najbitnija su djeca

Iva Todorić: Nećemo se svađati oko imovine, najbitnija su djeca
6

SAMO FORMALNOST Već dulje suprug Hrvoje i ja ne živimo na istoj adresi, ispričala nam je detalje bračnog kraha Iva Todorić...

VIDEO

Zahvalna sam Hrvoju na svim ovim godinama braka. Imamo troje djece zajedno i uvijek ću ga poštovati kao njihova oca, rekla nam je Iva Todorić (43). Dvije godine špekuliralo se o razvodu Todorićeve kćeri i poduzetnika Hrvoja Balenta (46), no oboje o tome nikad nisu pričali u javnosti

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

Video Vijesti 01:11

Sve dosad. Kako smo jučer ekskluzivno objavili, par se ipak rastaje nakon 18 godina braka, što nam je potvrdio zagrebački Općinski građanski sud.

Krah ljubavi nakon 18 godina: Balent zatražio razvod od Ive
Krah ljubavi nakon 18 godina: Balent zatražio razvod od Ive

To je samo formalnost

Hrvoje Balent je 12. travnja ove godine zatražio razvod od Todorićeve kćeri. Iva Balent dosad nije pričala o problemima u njihovu odnosu, no jučer nam je ekskluzivno progovorila o bračnom krahu.

- Već dugo ne živimo skupa. Razvod je samo formalnost – rekla nam je Iva. Par tako nije angažirao ni odvjetnike. Iva je, naime, s djecom ostala živjeti u Kulmerovim dvorima, koje odnedavno i iznajmljuje za razne prigode, kao i obiteljsku kuću u Gorskom kotaru. Za Hrvoja se pričalo da se zbog ljubavnih problema preselio u centar Zagreba. Problemi u njihovu braku započeli su prije dvije godine, kad je Agrokor bio u najvećoj krizi. U listopadu 2017. Hrvoje je zajedno s Ivinim ocem Ivicom završio u pritvoru. Iva ih je oboje dočekala na izlasku iz pritvora i grlila supruga. Nakon nekoliko mjeseci na društvenim mrežama vratila je djevojačko prezime Todorić i tad su krenule špekulacije o njihovu razvodu. Iva ni sada nije bila voljna odgovoriti na pitanje je li s Balentom potpisala predbračni ugovor, ali na sudu nije podnijela zahtjev za podjelom imovine nego samo za razvod.

'Najbitnija su nam djeca'

- Ne želim od razvoda raditi show. Imamo troje djece zajedno koja su nam najbitnija. Ne ispaštamo mi odrasli ljudi nego djeca – rekla je Iva.

Todorićevoj kćeri utjeha u razvodu je njezina sad već bliska prijateljica, životna trenerica Ana Bučević. Prošlo ljeto je Iva s još 40 polaznika išla na njezine seminare na jahti koji stoje 16.000 kuna. Tamo su tražili smisao svega...

Kako doznajemo, Iva i dalje pohodi seminare Ane Bučević, koja je postala njezina osoba od povjerenja.

Osim što se službeno rastaje, Iva je i drastično smršavjela pa liniju ponosno pokazuje u kupaćem kostimu krstareći s mentoricom Bučević.

- Iva je sretnija nego ikad – rekli su nam prijatelji Ive Balent. Razlog njezinoj sreći možda se krije u tome što Iva ima i bliskog prijatelja. Naime, kako doznajemo, prije nekoliko mjeseci prisno se družila s naočitim muškarcem mlađim od nje. Bili su u beogradskom restoranu i izmjenjivali nježnosti. Iva je bila razdragana i grlila muškarca kojeg su nam svjedoci opisali kao izrazito “atraktivnog i mišićavog”.

Todorićeva mezimica i poduzetnik vjenčali su se na raskošnoj svadbi 2001. u tadašnjem hotelu Internacional.

Torbica, roza, Chanel...

Svadbu s oko 300 uzvanika zabavaljao je Jasmin Stavros. Iva je Todorićevo najstarije dijete i jedina kći. Dok je bila djevojčica, radila je kod djeda i bake u obiteljskom stakleniku u Kloštar Ivaniću, u kojemu je sortirala i pakirala cvijeće. Tijekom srednje škole radila je i kao konobarica te kao voditeljica na Agrokorovu štandu na Zagrebačkom Velesajmu. Nakon završenog studija ekonomije postala je direktorica marketinga u Agrokoru.

Nakon što su se oženili, i Hrvoje je postao član uprave Agrokora. Iva i Hrvoje vjenčali su se 2001. u Zagrebu na rakošnom vjenčanju na kojemu se okupila “društvena krema”. Svatove od 300 uzvanika zabavljao je Jasmin Stavros. Iva je nosila ručno šivanu vjenčanicu koju je kupila u Italiji, a slavlju su nazočili mnogi poslovni partneri njezina oca Ivice. Nakon toga je Hrvoje postao visokopozicirani menadžer u Agrokoru. Par je skupa obilazo mondena ljetovališta poput Dubrovnika i Hvara, a Iva je oduvijek voljela trošiti na torbice, na koje je potrošila barem 280.000 kuna. Omiljena marka joj je Chanel, a omiljena boja ružičasta.

Za njezin 40. rođendan u Kulmerovim dvorima organizirala je veliko slavlje s oko 200 uzvanika.

Božanstvena ženo

Na rođendanu joj je pjevao Miroslav Ilić svoj hit “Božanstvena ženo”, što je njezina najdraža pjesma, baš kao i njezine majke Vesne.

Za 45 minuta pjevanja, priča se, Ilić je dobio 10.000 eura. Jedna od bliskih prijateljica Ive Balent bila je i Severina, kojoj je Todorićeva kći svojedobno za rođendan poklonila cipele Balenciaga od oko 1000 eura. Iva Todorić je dobra i sa suprugom Željka Joksimovića, Jovanom, a pohodila je i njihovu svadbu u Beogradu, na kojoj se za zabavni program pobrinula Ceca.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu