Obavijesti

Show

Komentari 138

Iva Todorić: 'Nemam dečka, ali Bog će mi opet poslati ljubav'

Iva Todorić: 'Nemam dečka, ali Bog će mi opet poslati ljubav'
7

Nakon raspada Agrokorova carstva razvela se od supruga Hrvoja, predala savjetima Ane Bučević i povremeno partija. Ostala je ipak odana dizajnerskim komadima

VIDEO

Znam da se priča da mi je muškarac s jahte novi odabranik, ali nije. Bog će odlučiti kad će doći nova ljubav u moj život, tvrdi Iva Todorić (43). Prije četiri tjedna Gazdina kći šepirila se jahtom na kojoj je ljetovala za 17 tisuća kuna sa svojom životnom učiteljicom Anom Bučević (41). Prisno je razgovarala s mlađahnim muškarcem za kojeg su kuloari odmah počeli brujati kao o Ivinoj novoj ljubavi. No ona tvrdi da ni ne zna tko je taj muškarac. 

- Prolazila sam po brodu i čovjek se maknuo jer nisam mogla proći. Nemam nikog. Kad budem u vezi, pojavljivat ću se s njim u javnosti i sve će biti transparentno - kaže Iva.

Prije dva mjeseca Gazdina kći službeno se rastala od Hrvoja Balenta (46). Kako nam je tad objasnila, Hrvoje je pokrenuo zahtjev za razvodom u travnju ove godine, dvije godine nisu živjeli zajedno, a razvod na sudu bio im je samo formalnost.

- Odavno sam okrenula novu stranicu u životu. Stvari se tad počnu same slagati. Sve dođe u svoje vrijeme - kaže Iva na pitanje je li spremna za novu ljubav. 

U posljednjih godinu dana život joj se okrenuo naopačke. Od tatine princeze, koja je uživala u luksuzu i Miroslavu Iliću (68) plaćala 10.000 eura za 45 minuta pjevanja na njezinu rođendanskom slavlju, postala je sramežljiva poduzetnica. Utjehu nalazi u savjetima samoprozvanog life coacha Bučević, koja je i sama u procesu rastave.

- Sama sam s troje djece. Zaljubljena sam u život. Vidi se da sam sretna – kaže nam odvažna Iva koja je ostala živjeti u Kulmerovim dvorima.

Prije nekoliko dana bila je u Beogradu na proslavi 20. godišnjice braka jednog od najbogatijih srpskih parova Gorana Karića i Ivane Mišković Karić. Ivana je kći Miroslava Miškovića, srpskog tajkuna, a suprug Goran sin je Sretena Karića, brata srpskog poduzetnika Bogoljuba Karića. On je pak prijatelj s Ivicom Todorićem (68). Iva se s Ivanom i Goranom druži godinama. Čak se špekuliralo da se njezin otac Ivica Todorić u Londonu prije dvije godine skrivao u vili, no Karići to nisu željeli komentirati.

Pokretanje videa...

01:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.