Obavijesti

Show

Komentari 14

Ivan Hrvatska opet na sceni: Što ste razbili? Ništa mama!

Pjevač Ivan Hrvatska, koji je odrastao u Vancouveru i sudjelovao u trećoj sezoni showa 'Farma' snimio je pjesmu 'Ništa mama' kojom se vraća na glazbenu scenu

VIDEO

Bivši sudionik treće sezone reality showa 'Farma' u suradnji s bendom 'Rockija' iz Vancouvera snimio je singl 'Ništa mama'. Na YouTubeu se pojavio promo klip u kojem se Kanađanin opravdava majci riječima 'ništa mama' i govorili joj da nije ništa popio ni razbio.

Nakon izlaska iz 'Farme' Ivan Hrvatska (36) nastupio je u jednom zagrebačkom kinu, a to mu je bio treći koncert u Hrvatskoj.

- Volim pjevati i uveseljavati ljude. Zadnji tjedan na farmi sam mislio napraviti tulum i častiti ljude vinom i rakijom - rekao je tada Ivan koji je na pozornici skakao i pio rakiju dok je publika pjevala njegove pjesme 'Hrvatska rakija', i 'Toči, toči'.

Njegovi roditelji podrijetlom su s Čiova i Brača, a odrastao je u Vancouveru. Prije sudjelovanja u 'Farmi' radio je kao konobar u New Yorku, a osim konobarenjem bavio se i pjevanjem pa je nastupao po Americi, Australiji i Hrvatskoj. Jednom je izjavio da u istim hlačama i s istom torbicom nastupa već deset godina te da redovito njeguje svoje brkove koji su mu zaštitni znak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na njegovoj službenoj stranici na Facebooku piše da je čovjek slavlja i pjesme koji vjeruje da uvijek postoji razlog za ljubav.

-  Ivan se svijetu obraća prvenstveno kao zabavljač, ali i kao ambasador Hrvatske. Kao Kapetan Croatian Drinking Teama obišao je svijet u ulozi svjetske maskote slavlja koja pleše i pije s voljenim nacijama cijeloga svijeta. Ivan Hrvatska, slavenski roker, pokazuje svoju ljubav prema rock glazbi kao i ljubav prema zabavi. No ipak, Ivan je svijetu najpoznatiji kao slavenski ljubavnik, njegovo srce ono je što ga vodi dok on širi ljubav prema svijetu i svim njegovim čarima - piše na njegovoj službenoj Facebook stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama