Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivan Klasnić će me posjetiti nakon što se vrati u Hamburg

None Foto: Privatni album

Klasnićeva kći trenira kod mene taekwondo. Ivan nije mogao doći na na polufinalni nastup jer je prije 25 dana imao transplantaciju bubrega, rekao je kandidat ‘Supertalenta’

Potporu ‘čeličnom Sarajliji’ Muhamenu Karimanoviću (59) dao je i njegov prijatelj Ivan Klasnić, bivši hrvatski reprezentativac koji ga je prije nekoliko mjeseci pratio na audiciji gdje je pokazao svoje borilačke vještine.. 


- Ivanova kći Fabijana trenira kod mene taekwondo. Ivan nije mogao doći na na polufinalni nastup jer je prije 25 dana imao transplantaciju bubrega. Uskoro će biti u Hamburgu pa će me posjetiti - kaže kandidat ‘Supertalenta’ koji je još jednom opravdao nadimak Mr. Hammerhand.

Muhamed Kahrimanović je u prošloj emisiji 'Supertalenta' oborio 12 Guinnessovih rekorda u razbijanju bejzbol palica i sličnih nimalo krhkih predmeta. Ipak, nije ušao u finale.

Komentari (2)
  • Ovo zadnje kaj je prikazal s bocom u balonu je trik a i palice mu baš nisu išle pol ih je bacal na stranu a ostale su možda bile napiljene tak da se i nije baš pokazal.

    28. 11. 2017,   06:20
  • Lik ima čeličnu ruku. Godinama šajba po tvrdom i kosti ruke su stvorile obrambenu zaštitu. Ništa čudno ne bi bilo da lik ima 30 godina. Ovako, čestitam i dodao bi da njegova snaga i tehnika zaslužuju pozornost visoke kategorije.

    28. 11. 2017,   01:02