Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivan Šarić blizu posla iz snova: Hvali ga čak i Huffington Post

None Foto: screenshoot 3

Video u kojem je komičar i voditelj izrazio želju da bude dijelom tima komičara Jona Stewarta postao je jako popularan. Priču o njemu objavili su i američki mediji

Ja sam na maderfaking The Huffington Post-u! Svi koji ste klikali i sherali hvala vam!  Više od ovog u američkim medijima ne može, napisao je komičar i voditelj na Facebooku. 

Video 'Hire me Jon Stewart' u kojem je Ivan Šarić izrazio želju da bude dijelom tima komičara Jona Stewarta postao je jako popularan. Pregledan je preko 360 tisuća puta u nešto više od tjedan dana, a Ivan ga je napravio kako bi se predstavio ekipi 'Daily Showa' čiji je obožavatelj već osam godina. 

Priču o 28-godišnjem Zadraninu donosi čak i Huffington Post koji ima samo riječi hvale. 

Časopis navodi kako komičar iz Hrvatske želi biti suradnik voditelja jednog od najgledanijeg američkog showa. Pišu kako je Šarić odličan, a čitateljima predlažu da pogledaju njegov video kako bi se u to uvjerili. 

Komentari (73)
  • Zaposlite ga! Da ode iz Hrvatske jer ovdje nikome nije duhovit. Hrvatski stand up komicari su opcenito katastrofa. Ovaj prednjaci.

    3. 4. 2013,   14:30
  • Gospodin Šarić se trudi da dobi bolji posao i naposlijetku da ostvari svoj san. Kad bi pojedinci od vas to radili, bilo bi vama (i nama) bolje, nebi bar širili vaše osobno nezadovoljstvo i pisali zajedljive komentare.

    3. 4. 2013,   13:17
  • bio sam jednom na tom užasu od stand -upa na kojem je i on bio, to je ona spika - dođe njihova ekipica pa se kesi na sve što kažu, pretragično, preloše, a on je , na žalost bio među najgorima tamo

    3. 4. 2013,   16:01