Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivan Šarić voli Koranu: Stalno je 'barim', ona nikako da shvati

None Foto: Marko Lukunić/Pixsell 5

Voditeljica je komentirala kako je počašćena što je voditelj 'bari' i zaključila da će, što se nje tiče, ostati prijatelji, piše Story. Dodala je da je Ivan Šarić super dečko

O vezi komičara i voditeljice šuška se još od prošle godine, piše Story.

- Stalno je barim, a ona nikako da shvati - odgovorio je Ivan Šarić (27)  na pitanje postoji li između njega i voditeljice Korane Gvozdić (31) nešto više od prijateljstva.

Zadranin i voditeljica nedavno su zajedno uživali na Sljemenu na Snježnoj kraljici u društvu Antonije Blaće i njezina dečka Hrvoja Brlečića.

- Ivan je super dečko i počašćena sam što me 'bari', ali kad je o meni riječ, neka ostane na tome da smo prijatelji - komentirala je Korana.

Voditeljica i komičar prošle godine su viđeni kako u sitne noćne sate izlaze iz Koranina automobila, početkom prosinca zajedno su stigli na otvorenje jednog puba, a zajedno su viđeni su i tijekom shopinga u jednom zagrebačkom trgovačkom centru.

Komentari (115)
  • i ja volim koranu! najljepša mi je u jesen, kad voda poraste, a ribe grizu.

    9. 1. 2013,   10:19
  • a da proba kao Hamlet... nešto ozbiljnije... šale mu baš i nisu nešto

    9. 1. 2013,   10:24
  • Komičar - jednom sam slušao njegovu komediju, to je katastrofa, samo psovke i vulgarnosti. Kao i u većine domaćih komičara. Ali to je sve vjerojatno nedostatak riječi i ideja.

    9. 1. 2013,   09:57