Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivan Šarić zaradio ovacije u rasprodanom Lisinskom!

None Foto: 4

Najpopularniji komičar u Hrvatskoj,  Ivan Šarić pružio je dva i pol sata smijeha dupkom punoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Poučena prošlogodišnjim brzim nestankom karata, publika je pohrlila na blagajne za ovogodišnji nastup, zbog čega se jučerašnji nastup rasprodao u rekordnom roku od deset dana. Srećom, zagrebačka publika imat će još jednu priliku uživati u njegovom britkom humoru jer je u pripremi još jedna izvedba u Lisinskom 11. prosinca ove godine, također već rasprodana.
 
Kako Ivan Šarić humor definira kao propitkivanje autoriteta, bilo da su to političari, vlada ili crkva, tako su i svi okupljeni imali priliku čuti šale na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, politike te opservacijskog i apstraktnog humora uklopljenog u svakodnevne regionalne događaje, ali i zbivanja u Hrvatskoj.
 
Svoje oduševljenje i sreću nakon sjajnog nastupa nije krio niti sam Šarić: ''Ne znam kako opisati što se dogodilo, bilo je nadrealno. Hvala publici koja je od početka bila fantastična!"
 
Dobar smijeh nadaleko se čuje pa će se tako potražnja za ovim stand up majstorom nastaviti i u ostatku Hrvatske. Svojim nastupima u Lisinskom Šarić je najavio svoju komičarsku turneju, prvu takve vrste na ovim prostorima. Šarićevi obožavatelji moći će ga slušati u svom najbližem gradu jer će se njegova stand up turneja odvijati u Rijeci, Puli, Splitu, Zadru, Osijeku, Varaždinu, Šibeniku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Velikoj Gorici te Sisku. Sam komičar jednom je prilikom izjavio da je humor za njega kao hrana, a ovime vidimo da glad za dobrim humorom vlada diljem zemlje.  Termini nastupa dostupni su na https://www.ivansaric.hr/ 
 
Ako Ivan Šarić svojim nastupima nastavi puniti koncertne i kazališne dvorane sigurni smo da će stand up komedija u Hrvatskoj dobiti status kulturnog dijela ravnog koncertima i predstavama. Zahvaljujući ovakvim uspjesima koje Šarić niže razvija se cijela stand up scena, a humor i stand up u Hrvata postaju prepoznatljiv proizvod. 

Komentari (26)
  • bio, nije lose. u principu izvede sale kao da si sa veselom ekipom u birtiji pa bacate zajebancije. samo kaj on to uspije napraviti sa cijelom dvoranom. tesko za izvest i treba puno samopouzdanja za tako nesto izvest bez da se osjeti manjak istog. ima jos puno prostora za napredak i usavrsavanje. u hr bogme ima i materijala.

    24. 11. 2017,   12:41
  • on meni baš i nije za taj posao ali dobro, bori se čovjek za kruh kako zna i umije..kod nas ima daleko boljih stand up komičara ali sve je stav ukusa.Očito njegov stil nekome odgovara jer je to ,,Ivan Šarić"

    26. 11. 2017,   12:07
  • Dajte maknite tu reklamu više. Iritantna je.

    1. 12. 2017,   11:05