Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivana Delač zatražila je razvod nakon što joj je muž pritvoren

None Foto: Goran Kovacic/PIXSELL 4

Iz poštovanja prema našem sinu i obiteljima ne bih željela ulaziti u detalje pravosudnih postupaka bivšeg supruga niti o njima ikada javno govoriti, rekla je Ivana kojoj je teško čitati svoje ime u člancima

Nakon 13 godina zajedničkog života, prije dva mjeseca predala sam zahtjev za razvod, rekla je bivša Miss Universe Ivana Delač (38) za Story. Do te odluke je došlo jer je, nakon što je njezin bivši suprug Ivica Đolo (39) pritvoren prije skoro četiri mjeseca, saznala informacije za koje do tada nije znala. 

- Iz poštovanja prema našem sinu i obiteljima ne bih željela ulaziti u detalje pravosudnih postupaka bivšeg supruga niti o njima ikada javno govoriti - rekla je Ivana kojoj je, kako kaže, teško čitati svoje ime u člancima. Nada se da će to sada prestati kada je 'bivša supruga'. 

revija | Autor: Goran Kovacic/PIXSELL Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Ivana se sa sinom Noom preselila na novu adresu te se sada mora sama o njemu brinuti. Donijela je, kako kaže, apsolutno ispravnu odluku za sebe i svoje dijete te trenutno pokušava pronaći mir nakon turbulentnog razdoblja. U razgovoru je otkrila i kakav joj je odnos sa sinom s kojim puno razgovara i stalno su zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad bura rastjera oblake i turiste #endofsummer #adriaticsea#kvarner#

A post shared by Ivana Delač (@ivana.delac) on

- Između nas nema tabua, o svemu možemo otvoreno pričati. Odličan je u školi i nastojat ćemo da se ova situacija ne odrazi na daljnje školovanje. Pokušat ćemo ga maksimalno zaštititi - rekla je Delač. Dodaje da kada dobijete dijete, svaki dan je novi izazov, a najteži je odgojiti ih da postanu dobri ljudi, da uvažavaju i poštuju druge. 

Story | Autor: Marko Prpic/PIXSELL Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Ivana je 2003. osvojila titulu Miss Universe Hrvatske koja joj je puno pomogla u svijetu mode i manekenstva. Diplomirala je na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te se okrenula poduzetničkim vodama. Jedan od njezinih najuspješnijih projekata su Riječke stepenice. 

Podsjetimo se, poduzetnik Đolo završio je iza rešetaka jer je pištoljem pokušao orobiti mjenjačnicu, a prije toga ga se teretilo uglavnom za prevare. 

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Komentari (79)
  • Nista nije znala...trosila novac,a nije pitala odakle...

    12. 9. 2018,   09:08
  • iritantna, proracunata, nikako dobra osoba...

    12. 9. 2018,   09:28
  • Skužila da je kasica prasica presušila.

    12. 9. 2018,   09:15