Obavijesti

Show

Komentari 25

Ivana i Domagoj iz Osijeka idu sa psićem: 'Novi član obitelji'

Ivana i Domagoj iz Osijeka idu sa psićem: 'Novi član obitelji'
8

Obitelj Vida dobila je novog člana. Tako su se Domagoj i Ivana na društvenim mrežama pohvalili zajedničkom fotografijom na kojoj poziraju s malim psićem

VIDEO

Hrvatski nogometaš Domagoj Vida (30) i njegova supruga Ivana (25) na društvenim su se mrežama pohvalili kako im je stigao novi član obitelji. Naime, par sada ima malog psa pomeranca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35

- Novi član obitelji Vida - napisao je Vida kratko u opis fotografije na kojoj pozira s Ivanom i psićem u Osijeku. 

Bivša manekenka i trenutačni igrač turskog Bešiktaša vjenčali su se 2017. u Umagu, nakon četiri godine veze, a imaju sina Davida (4). Maleni čupavac zasigurno će Ivani i njihovom sinčiću uljepšavati dane dok Domagoja, zbog nogometnih obaveza, nema kod kuće.

Ivana i Domagoj Vida svoju su ljubavnu priču započeli u veljači 2013. godine. Tadašnja kraljica Hrvatske i mladi reprezentativac često su isticali kako su ludo zaljubljeni. Vida, koji je tada igrao za zagrebački Dinamo, odmah je dao naslutiti kako je Ivana ta koju će jednog dana odvesti do oltara, a potvrda je stigla nakon što je potpisao za ukrajinski Dinamo. U Kijev se tada s njime preselila i atraktivna Metkovka.

- To je moj najbolji prijatelj, moj muž, tata, moja ljubav, moj anđeo čuvar, moja vodilja, moje srce i moja duša, moja suza, sreća i bol, moja snaga, moj pravi put, moj uspon i moj pad, moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama, moj život, moj idol, heroj, moj ponos, moje sve!!! David je poseban plod jedne posebne i čiste ljubavi! Najponosnija žena na ovoj kugli zemaljskoj - rekla je Ivana o Domagoju jednom prilikom.

Zaljubljen 'do ušiju': Vida ne skida pogled sa svoje supruge
Zaljubljen 'do ušiju': Vida ne skida pogled sa svoje supruge

Domagoj voli iznenaditi svoju suprugu raznim poklonima. Tako je nedavno za svoju dragu odabrao neobičnu masku za iPhone XS Max. Napravljena je od čistog 24-karatnog zlata, a na njoj se nalazi lik Domagoja i njihovog sina Davida. 

Soči: Vidine majka i supruga s malenim Davidom bodre reprezentativce s tribina

- Mama, volimo te - piše na donjem dijelu maskice. Domagoj nije štedio na poklonu za Ivanu. Cijene ovakvih personaliziranih zlatnih maskica za iPhone XS Max kreću se oko 20 tisuća kuna. Ovo nije bio prvi put da Domagoj časti svoju Ivanu sa skupocjenim darovima. Početkom siječnja za njezin 25. rođendan kupio joj je Rolex na koji je ugravirao datum njezina rođenja.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

09:31

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja