Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivana i Tony nakon vjenčanja slavili do zore

None Foto: Ž. Lukunić 19

Ivana Nobilo (30) i Tony Cetinski (38) na medeni će mjesec tek u siječnju. Na slavlju goste su zabavljali Tedi, Halid, bend Positivo, Nina...

U zalazak sunca u romantičnom ambijentu dvorca na Crvenom otoku Ivana Nobilo i Tony Cetinski izrekli su svoje “da”. Svirao im je Tedi Spalato. Uzvanici su na otok pristizali tijekom cijelog popodneva, a Ivanu i Tonyja cijelo vrijeme čuvalo je jako osiguranje. Nakon ceremonije gosti su mladence zasuli rižom i bijelim ružinim laticama, a onda su uživali u večeri na kojoj su poslužene uglavnom istarske delicije. Torta je bila napravljena od tri vrste čokolade, ali nije bila na katove. Ivanin buket uhvatila je Latinka, djevojka Tonyjeva basista Sanija. Onda je zapjevao Halid Bešlić. Njegova svirka trajala je gotovo dva sata, a na pozornici mu se pridružio i Tony. Nina Badrić zapjevala je s Tonyjevim bratom Mateom. U pola tri na pozornicu se popeo trubački sastav iz Bosne, Ivanin dar iznedađenja za Tonyja. Oni su romskom glazbom atmosferu doveli do usijanja. Tony je s njima zasvirao bubnjeve. Zabava je trajala do zore.
Mladenci su od prijatelja dobili putovanje, medeni mjesec na koji će, kaže Tony, vjerojatno ići tek u siječnju. Mirko Cetinski nakratko je otišao sa svadbe kako bi nastupio na glavnom rovinjskom trgu u povodu dana Rovinja. Na svadbi nije bio Tonyev sin Christian (10) iz prvog braka, kao ni Aki Rahimovski, čiji je dolazak najavljen.

Komentari (29)
  • kako je dala svim medijima da ju slikaju i da prate svaki korak. samo da se pohvali da nije usidjelica već udana - NAPOKON.

    18. 9. 2007,   14:53
  • Baš su slatki i prekokrasni! Pa njemu je ovo tek druga, a Ivani prva svadba.

    18. 9. 2007,   16:41
  • sve je tako pretenciozno, a njih dvoje se uvijek drže \'loker\' kao......ma, joj.

    17. 9. 2007,   12:46