Obavijesti

Show

Komentari 1

Ivana Kindl objavila je svoju najintimiju pjesmu 'Želim više'

Ivana Kindl objavila je svoju najintimiju pjesmu 'Želim više'
1

Nova pjesma snimljena je u Morris studiju, a odsvirao ju je bend instrumentalista pod nazivom „In your face“. Pjesmu autorski potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj

VIDEO

Svaki novi singl Ivane Kindl rezultat je dugog rada jer Ivana kroz svoje tekstove i glazbu želi prenijeti sve one ideje i emocije koje je samu ispunjavaju te upravo najveći naglasak stavlja na detaljima.  

Jedna takva pjesma je novi, treći singl „Želim više“ koji će se naći na njenom novom albumu. 

Pjesmu autorski potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj koji je ujedno aranžirao i producirao pjesmu.

- Zadnjih godinu dana Alen i ja radimo na ovoj pjesmi, a još za vrijeme stvaranja u meni je budila neopisivu emociju, radost i suze istovremeno. Ova pjesma je moja duša, srce, ono najintimnije, mogla bi slobodno reći da je moja potpuno ogoljena duša. Iako nam je ljubav bila neiscrpna inspiracija dok smo pisali tekst i slušatelj je prvenstveno može doživjeti kao ljubavnog karaktera, spontano nam se u misli uvukla i poruka našem društvu zbog sveopće situacije. Čini se kao da su ljudi izgubili vjeru, duh borbenosti, zajedništva i empatije. Akcent je na refrenskom dijelu koji ima notu univerzalne poruke jer „zašto da gubimo kad možemo bolje i zašto da šutimo protiv svoje volje" – izjavila je u jednom dahu Ivana za svoj novi singl.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nova pjesma snimljena je u Morris studiju, a odsvirao ju je bend vrhunskih instrumentalista pod nazivom „In your face“ kojeg čine: Luka Banić (gitara), Alen Križaj (bas), Vedran Dakić (klavijature) i Luka Maričić (bubanj), a tonski snimatelj bio je Filip Vidović.  

Ovoj pjesmi, prethodila su dva uspješna singla „Zamisli“ za koji je 2013. godine bila nominirana za Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu, te „groovy“ singl „Woody“ koji je Ivana posvetila svom voljenom kućnom ljubimcu – mačku Woodyju koji se na kratko pojavljuje i u spotu za pjesmu. 

Ivana iza sebe bilježi niz uspjeha i priznanja od strane publike i struke pa tako u svojoj vitrini, među ostalim nagradama, ima i dva Porina. Jedan za album duhovne glazbe „Gospel u Komediji“ i drugi za najbolju žensku vokalnu izvedbu za pjesmu „Utjeha“. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'