Obavijesti

Show

Komentari 63

Ivana Knoll: 'Još nikada nisam imala nikakvu ljetnu avanturu'

Ivana Knoll: 'Još nikada nisam imala nikakvu ljetnu avanturu'
6

Jedna od najzgodnijih hrvatskih navijačica Ivana Knoll kaže da joj je ljeto puno draže od zime. Sezonu kupanja otvara već u travnju. Obožava plivati, a poseban gušt joj je ronjenje.

VIDEO

Svaka zima, izuzev božićnog duha, donosi mi depresiju. Sve je tmurno i ružno, pa uvijek odbrojavam dane do ljeta, kaže nam Ivana Knoll, poznata kao najzgodnija hrvatska navijačica, a odnedavno i dizajnerica badića CROkini.

Velika obožavateljica ljeta voljela bi da ono traje cijelu godinu. Ljetovanje nikad ne planira unaprijed, a uvijek otiđe “svuda pomalo”.

- Istra, Dalmacija, možda Crna Gora. Uglavnom ljetujem u regiji - kaže nam. Vrućine joj ne predstavljaju problem jer, kako kaže, ljepše se rashlađivati nego utopljavati na minusima. Sezonu kupanja, priznaje nam, otvara već u travnju.

- Ove godine je zaista bilo loše vrijeme, tako da se nadam barem babljem ljetu, da to nadoknadim - priča nam Ivana te dodaje kako obožava plivati i roniti.

- Nikad nisam bila jedna od onih koje čuvaju frizuru. I kad je želim sačuvati, ipak zaronim, to je jače od mene. Ne volim se izležavati na suncu, svakih pet minuta ulazim u more - ističe.

Voli se okružiti prijateljima i uživati na plažama sa što manje ljudi. Najdražu hrvatsku destinaciju za ljetni odmor nije mogla izdvojiti.

- Volim unutrašnjost Istre, najviše volim istarsku kuhinju, plaže pak u Dalmaciji, popiti kavu na Stradunu, tirkizno more na Hvaru, kiteboarding na ušću Neretve. Ipak, emotivno sam najviše vezana za Split. Što se tiče dalekih destinacija, volim apsolutno sve u kojima je ljeto kad je kod nas zima - ističe Ivana.

Za sebe kaže da je velika partijanerica koja obožava partyje na plaži. Nije se baš zaljubljivala na moru.

- Nikad nisam imala ljetne avanture jer je posljednjih deset godina u vezama. Postoji svakavi muškarci, ovisno o ponašanju, nekad me užasno živciraju. To lako prekinem, samo zaronim u vodu i otplivam dalje od bova - rekla je Ivana.

Pokretanje videa...

01:30

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Idealan odmor: Veki, ja i uvala, a zna me nagovoriti i na picigin
FRANKA BATELIĆ:

Idealan odmor: Veki, ja i uvala, a zna me nagovoriti i na picigin

STIŽE VRELO LJETO Vedran Ćorluka i Franka Batelić otkrili su nam planove za vruće dane. Nogometaš i njegova supruga između odmora na plaži znaju se zabaviti. Ćorluka suprugu zna nagovoriti da zaigraju picigin

Barbara na more ide bez dečka: Želim kompletno izvaditi usne
STIŽE VRELO LJETO

Barbara na more ide bez dečka: Želim kompletno izvaditi usne

Kod muškarca me prvo privuče energija. Volim da je uredan, vrijedan, da drži do sebe i da mi je prije svega pravi prijatelj. Nisam trenutno zauzeta i super mi je, kaže Šegetin, bivša zvijezda Big Brothera
'Volim plivanje i laganiju hranu, ali ne odbijam odojka s ražnja'
VRELO LJETO NIVES CELZIJUS

'Volim plivanje i laganiju hranu, ali ne odbijam odojka s ražnja'

Iako mnogo žena preferira izležavanje na plaži, Nives nije jedna od njih. Nije, kako kaže, ni za ljetne ljubavi i tešku hranu