Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivana Knöll osvaja Indoneziju: 'Tko želi plivati sa mnom...?'

None Foto: Instagram 3

Brojni obožavatelji na Instagramu oduševljeni su Ivaninim golišavim fotkama pa su joj pisali: 'Božica', 'Predivna žena', 'Slatkica', 'Lijep pejzaž i lijepo tijelo'

Strastveno je navijala na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, brčkala se u Istri s prijateljicom Nives Celzijus (37), a sad je otišla na Bali. Ivana Knöll (26) itekako uživa u ovom ljetu, dovoljno je da uđete na njezin profil na Instagramu kako biste vidjeli 'hrpu' objava iz daleke Indonezije, gdje je otputovala s dečkom.

Foto: Instagram

- Tko želi plivati sa mnom u ovom predivnom bazenu - napisala je u opis jedne od fotografija na kojoj pozira u tigrastom badiću. Brojni obožavatelji na društvenoj mreži oduševljeni su Ivaninim golišavim fotkama pa su joj pisali: 'Božica', 'Predivna žena', 'Slatkica', 'Lijep pejzaž i lijepo tijelo'...

Foto: Instagram

Ovo nije prvi put da Knöll svojim oskudnim izdanjima obraduje fanove. Nedavno je s Nives pozirala u pećini, a fotografija je prikupila gotovo 20.000 lajkova.

Foto: Instagram

Pratitelji su ih 'zasuli' pozitivnim komentarima na društvenoj mreži, a jedan od njih im je poručio: 'Trebale ste se do kraja skinuti'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (95)
  • Sljedeća destinacija Dubai....ide gutati mačeve šeicima

    11. 9. 2019,   17:32
  • Mene zanima koliko ona vama para daje da ovo pisete? Ako vam ne daje nista onda oprostite ali ste id*oti

    11. 9. 2019,   17:15
  • Ko nije pita nije ni dobija

    11. 9. 2019,   17:12