Obavijesti

Show

Komentari 23

Ivana Knoll pozirala u tangama pa onda dobila ponudu za brak

Ivana Knoll pozirala u tangama pa onda dobila ponudu za brak
9

Ivana je nedavno objavila i selfie na kojem pozira bez trunke šminke. Iako je uvijek dotjerana, prošli mjesec odlučila na nešto prirodniju varijantu te pokazala kako izgleda kada se probudi

VIDEO

Ivana Knoll (26), poznata i kao najzgodnija hrvatska navijačica sa svojih 98 tisuća pratitelja podijelila je fotografiju na kojoj pozira u u tangama i mrežastim čarapama. 

- Ima li koji dobrovoljac da me uhvati ako padnem - napisala je atraktivna navijačica u opisu fotografije koja je u manje od 24 sata 'skupila' više od pet tisuća lajkova. Brojni pratitelji pohvalili su njezinu figuru, a pala je i ponuda za brak. 

- Kakva žena, kakvo tijelo. Predivna si. Udaj se za mene - samo su neki od komentara ispod fotografije. Ipak, bilo je i onih koji ovakvo izdanje smatraju vulgarnim: 'Od normalne navijačice do golotinje. I nisi nešto, ima boljih u svakom gradu.' 

Ivana je nedavno objavila i selfie na kojem pozira bez trunke šminke. Iako je uvijek dotjerana, prošli mjesec odlučila na nešto prirodniju varijantu te pokazala kako izgleda kada se probudi.

- Selfie nakon buđenja? Nema problema. Nema žbuke. Nema prerade - napisala je Ivana te oduševila svoje obožavatelje. 

Atraktivna crnka, kojoj je nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji popularnost na društvenim mrežama drastično porasla, a nedavno nam je otkrila kako planira pokrenuti svoj biznis. 

S prvim danima jeseni dobila je još jednu titulu, onu bitniju, titulu magistrice, a dodala je kako ipak ne namjerava raditi u struci. 

- Diplomski rad obranila sam s izvrsnom ocjenom. Obitelj, prijatelji i dečko jako su sretni zbog mojeg uspjeha, čekamo promociju kako bismo napravili veliku feštu - otkrila nam je Ivana Knoll koja je diplomirala na Grafičkom fakultetu u Zagrebu.

S obzirom na to da je u kratkom razdoblju postala kraljica Instagrama, nije bilo nikakve dileme oko teme za diplomski rad - “Internet-marketing putem Instagrama”.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:30

- Diplomski sam radila oko mjesec i pol dana. Bilo je stresno jer sam ga planirala napisati još na ljeto, ali zbog SP-a u Rusiji morala sam to odgoditi - dodala je Hercegovka sa zagrebačkom adresom te priznala da je bila pravi kampanjac tijekom studiranja. Iako je postala magistar grafičkog dizajna, Ivana nije oduvijek maštala o toj profesiji.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...