Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivana Mišerić: Cosmopolitan kupujem od tinejdžerskih dana

None Foto: Danijel Berkovic/Pixsell 4

Supružnici Iva i Jerko Leko sinove su ostavili na čuvanju i otišli proslaviti Cosmopolitanov 17. rođendan. Iva je pokazala zavidnu liniju nakon drugog poroda

Cosmopolitan kupujem još od tinejdžerskih dana, a posljednjih godina pročitam ga od korica do korica. Muško-ženski odnosi su često komplicirani pa je sve puno jednostavnije kad imaš gdje potražiti savjet, kaže Ivana Mišerić koja je proglašena Cosmo slavnom curom. U ženskom društvu u Kineskom paviljonu na Velesajmu slavila je 17. rođendan mjesečnika Cosmopolitan. 

Manekenka Iva Leko došla je u društvu supruga, nogometaša Jerka i pokazala zavidnu liniju nakon drugog poroda. Par je sinove Carlosa (3) i osmomjesečnog Lenona ostavio na čuvanju te su si napokon priuštili izlazak. 

Komentari (10)
  • Kupujes taj casopis tolike godine i jos uvijek nisi skuzila da se vise manje sve ponavlja i da kad procitas par primjeraka, procitao si sve.

    27. 3. 2015,   18:29
  • Ja ga kupujem povremeno da malo 'odmorim mozak' od ozbiljnih tema i dignem si raspoloženje al mi raspoloženje uglavnom padne kad vidim njihove teme o ženskim krizama i glupostima. Zato se uglavnom držim gledanja slika, za ništa drugo i nije.

    27. 3. 2015,   18:46
  • ja sam kupovala bravo jel to još postoji?

    27. 3. 2015,   18:55