Obavijesti

Show

Komentari 29

Ivana Mišerić još ne razmišlja o majčinstvu: Nisam spremna

Ivana Mišerić još ne razmišlja o majčinstvu: Nisam spremna
3

Mnogi ne mogu započeti jutro bez showa voditeljice Ivane Mišerić na Otvorenom radiju. Nedavno je postala i ambasadorica jednog od najvažnijih glazbenih festivala

VIDEO

Prošlo je deset godina otkako se Ivana Mišerić (28) prvi put našla na terenu kao novinarka jedne lokalne televizije. Premda pamti isključivo izvanredna iskustva s početka karijere, televizijski je format ubrzo zamijenila radijskim. Nakon pet godina provedenih na Anteni Zagreb, gdje je radila i dnevne i večernje smjene, Ivana je prešla na Otvoreni radio. Svako jutro od 6 do 10 vodi jutarnju emisiju i u tome, kako opisuje, stvarno uživa jer radi ono što voli i u što vjeruje.

'Vjerujem da će Ultra Europe nadmašiti sva očekivanja'

Ipak, s proljećem Velikogoričanka se uhvatila u koštac s još jednim uzbudljivim projektom - festivalom Ultra Europe kojemu je postala ambasadorica. Najvažniji glazbeni događaj nadolazećeg ljeta bit će se u Splitu od 11. do 13. srpnja kad će upravo Ivana biti domaćin brojnim glazbenim zvijezdama koje će “privoditi” na zanimljive intervjue.

'Toliko volim radio da ću u eteru dočekati penziju'

-Vjerujem da će ovogodišnje izdanje Ultre rasturiti. Zbog line-upa najznačajnijih imena scene i još većeg broja posjetitelja imam osjećaj da će atmosfera nadmašiti sva očekivanja. Čim uspoređuju Ultra Europe s izdanjem tog festivala u Miamiju, koji ima petnaestogodišnju tradiciju, ipak nešto znači. Izvođači su po statusu i bogatstvu na samom vrhu svjetske scene, ali nekako imam dojam da su vrlo prizemljeni. Upravo sam zato uzbuđena što ću raditi s njima - kaže Ivana, kojoj je glazba neizostavni dio radnog i privatnog vremena. I zato se nada da će na radiju ostati raditi do starosti.

-Vidim se kako ću dočekati penziju na radiju. Zarazan je. Na radiju se osjećam slobodno. Volim razgovarati sa slušateljima, čuti što ih brine ili muči, pa im u konačnici i pomoći. Nekad je samo jedan telefonski poziv dovoljan da se ljudima uljepša dan - govori voditeljica. Zbog promjene radnog vremena, kaže, bioritam joj se potpuno poremetio, no sada se već naviknula i, čim je u eteru, osjeća se kao da je na kavi sa svojim slušateljima.

- Prije sam spavala do kasno, najmanje do devet. Sad se budim i vikendima prije šest kao sova, a moj dečko spava. Nedavno sam ga probudila jako rano i u želji da zajedno napravimo doručak poslala ga u trgovinu. No njega nije bilo više od pola sata. Kad sam već pomislila da je nestao, ušao je pomalo smrknut na ulazna vrata i rekao mi: ‘Draga, ali dućani rade tek od sedam!’- smije se Ivana. Ipak, puno joj znače slobodni vikendi, koji su, osim za zaručnika, posvećeni njezinu ljubimcu, psu Fridi te maratonskom gledanju serija, a kaže kako nije tip osobe koja puno izlazi.

'Najveću motivaciju da konačno diplomiram pruža mi mama'

Preferira intimne večere i mirna druženja u društvu prijatelja. No kao tinejdžerica nije bila tako mirnog duha pa joj se znalo zalomiti pokoje iskradanje iz kuće mimo znanja roditelja kako bi si priuštila mladenački izlazak. Danas joj je to smiješno. Kako se približava tridesetoj, kaže, sve češće je propitkuju o braku i djeci. Zbog statusa “vječne studentice novinarstva”, koji će nastojati ubrzo promijeniti ponajviše kako bi razveselila svoju majku, još se smatra jako mladom. Kad je u jednom intervjuu prije nekoliko godina opisivala svog idealnog muškarca, rekla je da traži nekog tko ima dobre živce te “da ima dovoljno samopouzdanja, ali ne previše. Bilo bi dobro da radi nešto u životu, da je duhovit i da izgleda dobro. Ono što mi je slatko, a želja je većine žena, da se uz partnera osjećam posebno, pa ne bi bilo naodmet da se pogodi takav uz kojeg ćeš se osjećati najbitnijom na svijetu!” I takvog je našla upravo na Otvorenom radiju. Ondje je upoznala konzultanta Jurja Hrvačića (33). Zaprosio ju je u novogodišnjoj noći nakon nekoliko mjeseci veze.

'U Jurju sam pronašla svog idealnog muškarca'

- Kad me zaprosio, moram priznati da sam se iznenadila. Sve se dogodilo spontano pa me njegovo pitanje zateklo. Naravno, u pozitivnom smislu. Ipak, vjenčanje nam nije prioritet, ali smo razmišljali kako bi bilo lijepo da se to dogodi ove godine. No nismo još ni počeli tražiti mjesto za vjenčanje pa mislim da ćemo pričekati barem do 2015. Netko je dao super ideju da to obavimo u Las Vegas-u. Možda to i nije loša ideja s obzirom na to da nismo tip para koji mašta i planira naveliko taj ‘važan’ dan - priča voditeljica i dodaje da je Juraj imao tremu kad ju je prosio, sve mu je počelo ispadati iz ruku. Premda je u njemu pronašla sve što je tražila u muškarcu svog života, o djeci još ne razmišljaju.

- Nisam spremna za dijete. Ako se dogodi, dobro. Ali nekako, kada me pitate gdje ću biti za deset godina, nije mi strana ideja da jednog dana odemo izvan zemlje. Možda s djetetom, a možda i bez njega - zaključuje Ivana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni