Obavijesti

Show

Komentari 8

Ivana Nobilo: Dobro sam, još radim deset sati na dan

Ivana Nobilo: Dobro sam, još radim deset sati na dan
4

Ivana Nobilo Cetinski trebala bi roditi za manje od dva mjeseca. Ona i dalje radi deset sati dnevno, a u trudnoći se udebljala samo šest kilograma

VIDEO

Tony Cetinski (39) krajem godine će drugi put postati otac. Njegova supruga Ivana (32) trudnoću podnosi odlično.
- Osjećam se izvrsno i radim deset sati na dan, kao i obično. Dijete će se roditi u Zagrebu, ako me ne iznenadi negdje drugdje jer sam stalno na putu. Letim avionima, vozim auto... Živim kao i uvijek - kaže Ivana Nobilo Cetinski.
U trudnoći se udebljala samo šest kilograma.
- S leđa nitko ne bi rekao da sam trudna! Imam samo trbuh - smije se buduća mama. Ističe da jede sve što poželi, i to u velikim količinama. Takvu malu promjenu kilaže Ivana pripisuje genetici.
Iako već odavno znaju hoće li dobiti curicu ili dečka, Ivana i Tony ne žele to javno otkriti. Nekim njenim prijateljicama su, objasnila je Ivana, liječnici u trudnoći rekli jedno, a na kraju su rodile dijete drugog spola od predviđenog.
- Mi smo zato već odabrali i muško i žensko ime. Uopće nam nije bitno hoće li biti curica ili dečko, glavno da je zdravo - kazala je Ivana. Još nisu počeli uređivati dječju sobicu u svom domu. To će učiniti kad se beba rodi. Tony se veseli prinovi i spreman je na sve roditeljske dužnosti.
- Tony je već iskusan tata jer je već to sve prošao s prvim sinom Christianom. Mislim da je pravi majstor za mijenjanje pelena - dodala je Ivana Nobilo.

TONYJEV PRVI SIN CHRISTIAN BI SEKU
Christian (11), Tonyjev sin iz braka s Antonelom Butigan, već zna da će tata i njegova druga supruga uskoro dobiti dijete.
- Jako se veseli tome! Rekao je da bi radije curicu. Nismo ga pitali zašto, vjerojatno jer će onda biti pravi veliki brat i štititi mlađu seku - rekla je Ivana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao