Obavijesti

Show

Komentari 187

Ivana od Tonyja na sudu za alimentaciju traži 7600 kuna

Ivana od Tonyja na sudu za alimentaciju traži 7600 kuna
5

BLOKIRALI MU RAČUNE Tony Cetinski sad plaća 3000 kuna za drugo dijete, a za zaostatke krivi bivšu suprugu, zbog koje je ušao u dugove jer nije plaćala kredit

VIDEO

Kao i 300.000 Hrvata, i ja katkad budem u blokadi, pa se zna dogoditi da se alimentacija ne naplati kroz trajni nalog. Kći će uvijek imati od mene maksimum. Jednako kao i moj sin Kristijan . Rekao je to Tony Cetinski (46). Kako doznajemo, pjevač zbog kredita nekoliko mjeseci nije mogao plaćati alimentaciju za drugo dijete jer su mu računi bili blokirani.

POGLEDAJTE VIDEO: Sudska bitka oko alimentacije

Pokretanje videa...

24sata Video 00:29

Kad su se Ivana Nobilo (37) i Tony rastali, dogovor je bio da Tony za kćer plaća 3000 kuna alimentacije. No majka je lani na sudu za kćer zatražila 7600 kuna i taj sudski proces još traje. Na sudu je Nobilo, doznajemo, izjavila da Tony može plaćati i 15.000 kuna. To bi bila najveća alimentaciju u Hrvatskoj uz onu koju za Severinina sina, Aleksandra Popovića (3) plaća srpski milijarder Milan .

Slavko Midzor/PIXSELL

Kaznena prijava za nebrigu

Ivana je potvrdila da postoji tužba za alimentaciju na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu, ali tvrdi da nikad nije tražila 15.000 kuna. Dodala je da je podnijela i kaznenu prijavu za nebrigu o maloljetniku. No alimentacija i briga o djetetu nisu jedino o čemu se spore bivši supružnici. Nobilo je ogorčena jer Tony tvrdi da mora plaćati njezine kredite. Dodaje da on niti za jedan od tri kredita nije morao platiti ni jednu ratu.

Prvi kredit iznosio je 570.000 eura za dva stana na zagrebačkom Črnomercu, za koji je on bio jamac. Kredit je njegova bivša supruga dignula na dvadeset godina, a mjesečna rata iznosila je 28.000 kuna. Ivana, tvrde bliski izvori pjevača, nije plaćala kredit, koji bi tada sjedao Tonyju. U jednom od ta dva stana živjeli su Tony, Ivana i kći, a u drugom Marko Bunčić , koji je djetetu bio dadilja i koji je uživao posebno povjerenje Tonyjeve bivše žene. Koliko su bliski pokazali su i tetovažom.

Kredit za porezni dug

Marko na glagoljici ima istetovirano “znam”, ime Tonyjeve kćeri i bivše žene, dok Ivana ima “znaš“. Tony je, doznajemo od izvora bliskih pjevaču, dignuo kredite za Ivaninu tvrtku Komunikacija i upravljanje, jer mu je bila menadžerica. Ti krediti iznosili su tridesetak tisuća eura i 200.000 kuna. Tim je novcem Nobilo, tvrde pjevačevi prijatelji, platila porezni dug. Nakon rastave su se dogovorili da njemu pripadne stan u kojem su živjeli, dok je ona dobila onaj u kojem je živio Bunčić. U vrijeme dok su rješavali papire o podjeli stanova, Ivana je iznajmila njihov bivši zajednički dom podstanaru.

Ivana Nobilo stan je šest mjeseci rentala za 6000 eura. Tonyju, kako doznajemo, nije dala novac od rente. Kad je podstanar izašao iz stana, pjevač je vidio da više nema namještaja, uključujući i saunu, te da su mu iščupani parketi.

Stan ima 220 kvadrata, a s dvorištem i bazenom 550. U ugovoru o najmu, koji posjeduje redakcija 24sata, piše da je stan iznajmila Ivana Nobilo, dok se u zapisniku o najmu kao najmodavac spominje Marko Bunčić.

Tony na sudu tražio novac

Ivana kaže da nije nikad iznajmljivala taj stan i da ne zna da ga je itko osim nje mogao iznajmljivati.

- Kad smo kupili stan, nije bilo namještaja, čak ni kuhinje, koju je Tony dobio nakon podjele. Nije bilo ni parketa kad smo kupovali stan, a na kraju smo ih podijelili. Da nešto nije bilo u redu, vjerujem da Tony uz svojeg odvjetnika ne bi potpisao podjelu - kaže Ivana. Kako kaže, prodala je svoj stan i ne zna što je s tom nekretninom bilo poslije.

Tony je od tvrtke Nobilo i Cetinski u stečaju tražio 169.000 kuna, a u veljači ove godine zagrebački Trgovački sud njegov je zahtjev odbio zbog toga jer je stečajni upravitelj to osporio zbog zastare. Na tom sudskom dokumentu kao pjevačeva adresa navedena je Ulica Isce. No zapravo je vlasnik stana u toj ulici njegova majka. Uz to, njegovi roditelji, Vinka (68) i Mirko (67) Cetinski , u vlasništvu imaju i kuću na dva kata u središtu Rovinja, koja vrijedi najmanje pola milijuna eura.

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Obitelj Cetinski posjeduje više luksuznih nekretnina u Istri, Gorskom kotaru, pa čak i izvan Hrvatske. U Bankima kraj Tinjana turistima iznajmljuju luksuznu kamenu vilu s bazenom koja se zove “Capo“. Tonyju su roditelji za vjenčanje s Ivanom poklonili luksuznu vilu u Radetićima kraj Kanfanara. Vilu u Istri dobio je i mlađi sin Matteo . Stan na zagrebačkom Črnomercu od 220 kvadrata s dvorištem i bazenom Tony namjerava prodati. Mirko Cetinski je nekad bio popularni istarski pjevač. Franjo Tuđman ga je odlikovao ordenom s likom Marka Marulića za kulturu.

Nakon rastave plaćao joj rentu

Vinka je doktorica ekonomskih znanosti i bila je zamjenica ministra turizma. Tuđman ju je odlikovao za zasluge u gospodarstvu. Vinki i Mirku sude da su Danka Končara oštetili za 90,5 milijuna kuna. Kupovali su za njega nekretnine, a kako piše u optužnici, njemu su cijene prikazivali mnogo većima od stvarnih, a razliku su zadržali za sebe. Lani su ih uhitili zbog sumnje da su uz pomoć riječkih poreznika oprali nekoliko milijuna eura. Ivana Nobilo od oca odvjetnika Ante dobila je stan u Mesničkoj ulici u Zagrebu od stotinjak kvadrata vrijedan 1,3 milijuna kuna. Ondje je nakon rastave živio Tony, za što joj je plaćao najam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 187
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama