Obavijesti

Show

Komentari 4

Ivana Radovniković švedskim hitom ljeta želi osvojiti Hrvate

Ivana Radovniković švedskim hitom ljeta želi osvojiti Hrvate
7

Zadarska pjevačica ovih dana završila je sa snimanjem spota za singl 'Danas igraš sam' kojeg su slušatelji Švedske radio postaje Radio GTB proglasili hitom ljeta

VIDEO

Ivana Radovniković (25) ovih dana snimila je spot za svoju pjesmu 'Danas igraš sam' koju su slušatelji Švedske radio postaje Radio GTB proglasili hitom ljeta.

- U našu redakciju svakodnevno pristižu nove pjesme, pogotovo ne-etabliranih izvođača pa sam mislio da je i ova takva. Na prvo slušanje sam se pozitivno iznenadio. Moram priznati da ću sada biti obazriv na svaku njenu novu pjesmu. Pjesma 'Danas igraš sam' se osim u eteru našeg radija pokazala uspješnom i na našoj internet stranici. Primjetio sam da mnogi dolaze tražeći upravo Ivaninu pjesmu - rekao je urednik radio postaje Radio GTB.

Pozitivni komentari došli su i s drugih radio postaja, poput Naxi radija iz Srbije, radija Delfin iz Crne Gore, radija Herceg Bosne, radija Odmev iz Slovenije i brojnih drugih. Pjesma je iznenadila obožavatelje zadarske pjevačice jer su se autori većine Ivaninih pjesama, Đuro Zifra, Dario Broza i Miro Lesić-Lesique, opredijelili za drugačiji stil. Singl pjevačice, kojeg je otpjevala na vrckav i mladenački način, od samog početka izazvao je pozitivne reakcije slušatelja.

- Samo dobre vijesti stižu vezane uz novu pjesmu i to mi stvarno daje veliki poticaj. Mislim da je naša glazba odavno prešla granice i to je stvarno mjerilo mog uspjeha. Pjesme 'Cafe' i 'Dare To Love Me' otvorile su mi vrata ostatka svijeta i od tada se sve više veselim novim projektima i iskustvima - rekla je pjevačica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim što je snimila spot i priprema materijale za novi album, pjevačica je u petak kao gošća, uz klapu Maslina i Harija Rončevića, nastupila u Zadru na koncertu klape Cambi. Uspjeh na vanjskom tržištu započela je pjesmom 'Samo probaj' koja je snimljena pod nazivom 'Dare To Love Me' i albumom 'Cafe'. Prije tri godine postala je jedina hrvatska izvođačica čije su se pjesme puštale u više od sto zemalja, a na nekim top listama iza sebe je ostavila pjevačice poput Beyonce i Jennifer Hudson.

Internet premijera spota 'Danas igraš sam' uskoro će biti na 24sata.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život