Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivana & Tony: Spremni za tulum svog života!

None Foto: T. Miletić

Ivana je sama organizirala svadbu za više od 200 uzvanika. Dvorac je uređen u romantičnim bež nijansama. Sve će biti puno svijeća i cvijeća

Nadam se samo da se nakon vjenčanja ništa neće promijeniti, kaže Ivana Nobilo (30). Ona i Tony Cetinski (38) nakon osam godina zajedničkog života vjenčat će se 15. rujna u dvorcu na Crvenom otoku kraj Rovinja. Tonyjeva partnerica i menadžerica sama je organizirala svadbu za više od 200 uzvanika, a pomogao joj je Boris Ružić, koji je uredio prostor dvorca.
- Prevladavaju bež nijanse i sve će izgledati vrlo romantično, s puno cvijeća, svijeća i jastučića - otkrila je Ivana, koja će sudbonosno “da” izreći u Sposinoj dugoj čipkastoj vjenčanici boje šampanjca. Styling joj radi Marko Grubnić, šminku Tomo Vrban, a frizuru salon Renata.
- Vjenčat će nas matičar jer je Tony svoje crkveno vjenčanje već ispucao - kaže Ivana. Tonyjeva prva supruga Antonela neće biti među uzvanicima, ali sinčić Christian (10) svakako će biti na svadbi. Ivana i Tony u brak će ući uz pjesmu “Tvoja ljubav ko Firenca” Tedija Spalata, a goste će zabavljati i Halid Bešlić. Tonyju će kum biti Miro Buljan, a Ivani prijateljica Danijela Filipčić.
Među uzvanicima na vjenčanju će biti i Nina Badrić, Ivana Banfić, Aki Rahimovski, Tarik Filipović, Vanna...
- Bit će samo najuži krug rodbine, a ostatak su naši prijatelji, ljudi u dobi od 30 do 40 godina. Trebao bi to biti dobar tulum! - najavila je Ivana. I ona i Tony imali su po dvije djevojačke, odnosno momačke večeri. Tony je prvu “odradio” 2. rujna u Sarajevu, a drugu sinoć na prijateljevu imanju u Zagorju. Ivana je s curama prvo tulumarila u kolovozu na Korčuli, a zatim i ovog petka u popularnim zagrebačkim lokalima. Nakon vjenčanja sretni će mladenci na medeni mjesec, ali još ne znaju gdje.
- Medeni mjesec nam je poklon od prijatelja i već smo strašno znatiželjni gdje će nas poslati - zaključila je buduća gđa. Cetinski.

Komentari (2)
  • a gdje je ivana banfić? jel i ona pozvana na svadbu?

    12. 9. 2007,   19:13
  • vrijeme je vise i njemu. sretno oboma

    12. 9. 2007,   22:18