Obavijesti

Show

Komentari 88

Ivana Trump je operirala oči u Zagrebu: Opet otkrivam svijet

Ivana Trump je operirala oči u Zagrebu: Opet otkrivam svijet
9

Ivana Trump nova je svjetski poznata osoba koja je svoje oči odlučila povjeriti hrvatskim stručnjacima iz Klinike Svjetlost te prof. dr. sc. Nikici Gabriću, koji ju je osobno operirao

VIDEO

Prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa (72), Ivana Trump (70), došla je u Zagreb gdje je u Klinici Svjetlost operirala oči.

Ivana Trump nova je svjetski poznata osoba koja je svoje oči odlučila povjeriti hrvatskim stručnjacima iz Klinike Svjetlost te prof. dr. sc. Nikici Gabriću, koji ju je osobno operirao. Svoje probleme s vidom u zagrebačkoj Klinici Svjetlost riješile su i svjetske zvijezde Armand Assante, Franco Nero, Rade Šerbedžija, kao i domaće Tin Srbić, Maksim Mrvica, Oliver Dragojević, Zvonimir Boban, Miroslav Blažević i brojni drugi.

- O vrhunskoj oftalmološkoj klinici u Zagrebu pričali su mi prijatelji iz New Yorka koji su već bili operirani ovdje i koji imaju samo riječi hvale za uslugu i stručnjake. Kod njih sam primijetila da im je operacija u potpunosti podigla kvalitetu života te sam nakon obavljenog pregleda čekala pogodni trenutak da obavim zahvat - istaknula je Ivana Trump nakon operacije.

Gospođa Trump oduševila se Klinikom Svjetlost još prošle godine kada je stigla u Zagreb kako bi sudjelovala kao počasna gošća na natjecanju za Miss Universe Hrvatske. Tada je obavila pregled kod profesora Gabrića koji joj je savjetovao operaciju ugradnje Symfony intraokularne leće s kojima bi riješila svoje probleme s vidom. Tada se zbog obveza nije mogla podvrgnuti zahvatu, ali je zato sada ponovno posjetila Zagreb kako bi se zauvijek riješila naočala.

- Operacija je bila brza, bezbolna te već danas vidim bez ikakvog problema i to bez naočala. Imam sasvim drugačiji i ljepši pogled na svijet koji ću tek sada ponovno otkrivati - dodala je Ivana Trump koja će nakon obavljene operacije i ove godine sudjelovati u radu žirija koji će proglasiti najljepšu Hrvaticu te iduću hrvatsku predstavnicu na svjetskom izboru za Miss Universe.

Ova 70-godišnja poduzetnica nedavno je izdala i knjigu 'Odgoj Trumpovih' u kojoj opisuje životni put svoje troje djece, sinova Donalda Jr. i Erica te kćeri Ivanke, koja danas slovi kao desna ruka svog oca Donalda Tumpa. Kao poslovna žena koja je aktivna u svakom pogledu svog života, dobar vid i neovisnost od naočala od presudne su joj važnosti.

- Dolaskom pacijenata poput Ivane Trump počinje se mijenjati percepcija Hrvatske kao zemlje koja gostima pruža samo more i sunce. Ovakvim događajima stvara se priča Hrvatske kao poželjne destinacije za zdravstveni turizam te zemlje u kojoj i najzahtjevniji pacijenti mogu dobiti vrhunsku medicinsku uslugu. Klinika Svjetlost je odavno prešla granice Hrvatske i postala je brend u svijetu, a to se može jedino ako raspolažete modernom tehnologijom, vrhunskim i iskusnim stručnjacima, ali i posebnim pristupom za svakog pacijenta - rekao je prof. dr. sc. Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Klinike Svjetlost, istaknuvši kako su Ivani Trump ugradili posebne Symfony intraokularne leće u oba oka kojima se trajno riješila dioptrije, kao i početne mrene.

Klinika Svjetlost jedina je privatna klinika u Hrvatskoj i regionalni lider u dijagnostici i liječenju s više od 20 godina iskustva pružanja vrhunske usluge. Do danas je u njoj obavljeno više od 125.000 svih vrsta zahvata na očima, a primila je mnogobrojna međunarodna priznanja, među kojima je i nagrada Star Diamond Award koju je klinika dobila kao priznanje za izvrsnost u području oftalmologije.
 

NITKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su najveće zavodnice

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama