Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivana Vida ljuta zbog računa za vodu: Ne želi platiti 690 kuna

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL 8

Ako sam rekla da u zgradi cijev nigdje nije pukla, da voda iz kotlića ne curi i da sedmi mjesec nisam boravila u stanu, postavlja se pitanje koga vi pravite budalom, upitala je Vodoopskrbu supruga Domagoja Vide

Provjeravajte svoje račune za vodu jer ovo što oni rade je teški bezobrazluk. Dobrodošli u Hrvatsku gdje račun za vodu koju nisi koristio iznosi 691,66 kuna. E, Hrvatska moja, prevaro, komentirala je danas ma društvenoj mreži ljutita Ivana Vida (24). Supruga nogometaša Domagoja Vide (28) i bivša Kraljica Hrvatske požalila se prijateljima na grešku s računom za vodu i pokazala mailove koje je poslala Vodoopskrbi i odvodnji u Zagrebu. 

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

- Napisali ste mi litaniju, a niste ništa pametno rekli. Ako sam napisala da u zgradi cijev nigdje nije pukla, da voda iz kotlića ne curi i da sedmi mjesec nisam boravila apsolutno niti jedan dan u stanu, postavlja se pitanje koga vi pravite budalom - pitala je Ivana Vodoopskrbu. Dodala je kako im šalje račun za kolovoz koji iznosi 80,07 kuna što je u redu jer je ni taj mjesec nije bilo. 

 

- Ako je pukla cijev i ovo sve što vi navodite da bi moglo biti pitanje je sljedeće: 'Zašto je račun za osmi mjesec 10 puta manji?' Bilo bi logično da je sličan računu od prethodnog mjeseca. Izvolite izaći na teren i provjeriti stanje brojila jer ovaj račun od 691,66 kuna za sedmi mjesec neću i ne želim platiti - upozorila je nogometaševa supruga. 

Foto: Dario Šimović/Facebook

- Tipična hrvatska prevara. Pa ako prođe - prođe. Evo, nažalost kod mene 10 puta veći račun nije prošao. Poduzmite mjere i malo bolje obavljajte svoj posao - rekla je Ivana. Dodala je kako su odgovori Vodoopskrbe da su instalacije krive presmiješni. 

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

- Nemoj me samo lagati, petljati, muljati. Bljak - istaknula je bivša Kraljica Hrvatske. Tvrdi kako obitelj Vida ne namjerava podmiriti račun, pa će se vidjeti negdje na nekom mjestu s tužbama. 

Soči: Vidine majka i supruga s malenim Davidom bodre reprezentativce s tribina | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- A ljudi koji očitavaju brojila očito ne znaju pisati stvarne brojke s brojila, pa ljudima platite liječnički pregled uključujući i pregled kod okuliste - zaključila je Ivana. 

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Miroslav Škoro ili Thompson?

Komentari (302)
  • Svi ste bezobrazni do bola. Da je netko drugi bilo tko obajvio takvo sto na svom profilu svi bi komentirali kako je lopovska zemlja i kako to nije normalno, a posto je to Vidina zena onda cete ju pljuvat. Pa kako vas nije sram? Zena ima pravo. Iz vas izbija ljubomora. Ona ima a vi nemate. Sramota

    11. 9. 2018,   15:33
  • Kad smo kod okuliste na pregled bi trebalo poslati i ziri koji joj je dao tilulu Kraljice Hrvatske...

    11. 9. 2018,   15:27
  • Ako imaju novca, postoji razlog zašto imaju; sigurno ne jer novac bacaju kroz prozor. Tko se od vas ne žali ako dobije račun za nešto što nije koristio ili potrošio? Ja se žalim ako je razlika i 10kn. Ljudi, počnite cijenite novac koji imate u novčaniku.

    11. 9. 2018,   16:04