Obavijesti

Show

Komentari 4

Ivica i Elin Kostelić: 'Janici smo posudili odjeću za Oskara'

Ivica i Elin Kostelić: 'Janici smo posudili odjeću za Oskara'
6

Janičin Oskar obožava naše sinove. Stalno se zajedno igraju, pravi su dečki, kažu Ivica i Elin kojima uskoro stiže prinova u obitelj - blizanke...

VIDEO

Osjećam se dobro. Oduvijek smo htjeli imati veliku obitelj tako da se jako veselimo dolasku djevojčica, rekla nam je Elin Kostelić koja s poznatim hrvatskim skijašem Ivicom (39) čeka blizanke. Termin je zakazan za ožujak, a roditelji su sretnu vijest podijelili s javnosti početkom listopada. Elin i Ivica i sami priznaju kako će im prilagodba na nove dvije članice obitelji biti 'vesela', a posebno su sretni njihovi sinovi - petogodišnji Ivan i trogodišnji Leon

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:56

- Iskreno, bit će veselo nekako ćemo se organizirati. Mislim da dečki još nisu svjesni - izjavila je Elin kojoj život kraj Ivanić-grada itekako godi. Svježi zrak, priroda i mir obiteljskog života zaslužni su za to da se supruga hrvatskog skijaša i trostrukog osvajača zlata u super kombinaciji osjeća dobro za vrijeme treće trudnoće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- S obzirom na to da sam trudna s blizancima, ova trudnoća mi nije teža od prethodne dvije. Slično je sve - objasnila nam je Elin koja je posvetila svoj život Ivici i svojoj obitelji. Par se upoznao 2006. godine na ledenjaku Hintertuxer u Austriji, a sudbonosno 'da' izrekli su 2014.

Unatoč tome što se vesele dolasku djevojčica, Ivan i Leon posebno su sretni zbog bratića Oskara, sina Janice Kostelić (37). 

 - Veselo je, Oskar obožava Leona i Ivana, stalno se igraju zajedno. Moja majka ih voli pričuvati, ali dosta su nestašni, pravi dečki - izjavio je njezin brat Ivica. Osim 'baka servisa' kojeg često obavlja Marica Kostelić, Janica je dobila od bratove djece odjeću za Oskara. 

-  Posudili smo odjeću za Oskara, ali vjerujem kako će ta odjeća cirkulirati pa ćemo mi isto posuditi od njih - komentirala je kroz smijeh Elin. Podsjetimo, Janica je rodila 1. siječnja u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom i tako postala majka samo četiri dana prije svog rođendana.

- Svako zdravo i novo dijete je veselje. Ako život ima nekakav smisao, glavni smisao mu daju djeca. Iz prvog braka imam dva unuka. Oni žive u Engleskoj i često dolaze ovdje. Ivica ima dva sina, a Janica je sada rodila Oskara. Dobro je. U najranije sate je pobjegla iz bolnice kako ju nitko ne bi 'uhvatio' - rekao nam je tad nakon rođenja unuka Janičin otac, Ante Kostelić (80).

Bivša skijašica rijetko se izlaže javnosti, a nije ni aktivna na društvenim mrežama. Prošle zime objavila je fotografiju iz šetnje sa sinom Oskarom, no prekrila mu je lice. 

70. obljetnica British Councila 150316

Janica i Ivica oduvijek su velika motivacija jedno drugome. Upornost i predanost u njihovim zajedničkim treninzima 'progurala' ih je na sam vrh svjetskog skijanja. Ljubav prema skijanju Ivica je prenio i na svoje sinove, no objasnio je kako neće ništa forsirati.

- Trudim se da ne budem neki bolesno ambiciozan roditelj koji će tjerati djecu da budu ono što sam si ja zamislio da bi oni trebali biti. Ja ću ih sigurno usmjeravati u sport, a hoće li oni biti vrhunski sportaši, ovisit će o njihovim predispozicijama. Meni bi najveće zadovoljstvo bulo da oni sa zadovoljstvom rade ono za što su se sami odlučili - izjavio je Kostelić za Večernji list.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA':

Pokretanje videa...

16:11
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden