Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Presretni Ivica: Ponosni sam ujak. Janica je 'supermama'

None Foto: Pixsell/Facebook/kolaž 6

Dječak je zdrav i dobro je. Težak je 2750 grama, rekao je za 24sata doktor Mihajlo Strelec iz Petrove bolnice u Zagrebu. Presretni brat Ivica Kostelić s nećakom se pohvalio na društvenoj mreži

Bravo mama, komentirao je bivši skijaš Ivica Kostelić (39) dolazak sina Oskara svoje sestre Janice Kostelić (36) na društvenoj mreži. Presretni ujak dodao je da je ponosan te bivšu skijašicu prozvao 'supermamom'. Uz čestitku je priložio fotografiju kada je Janica 2006. u Torinu na Zimskim olimpijskim igrama osvojila zlatnu medalju u kombinaciji. 

Zagreb: Vlada o jamstvima Uljaniku i provedbi zakona o Agrokoru STIGAO JE OSKAR Ivica Kostelić: 'Janica je rodila sina, porođaj je prošao dobro...'

- Dječak je zdrav i dobro je. Težak je 2750 grama - rekao je za 24sata doktor Mihajlo Strelec iz Petrove bolnice u Zagrebu. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport rodila je 1. siječnja u Petrovoj bolnici carskim rezom, piše Story.

Bivša sportašica tako je dobila najljepši 'poklon' za Novu godinu i svoj rođendan koji slavi za četiri dana. 

Zagreb: Ski klub Zagreb proslavio 100 godina postojanja | Autor: Matija Habljak/PIXSELL Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Janica se u trudnoći osjećala odlično pa je i dalje nesmetano obavljala svoju dužnost gotovo do samog kraja trudnoće. Novom članu obitelji posebno se vesele Janičin otac Ante Kostelić (80) i majka Marica te njezini nećaci Ivan (3) i Leon (2), sinovi njezinog brata i njegove supruge Elin.

DOŠLA NA SJEDNICU VLADE Janica kaputom 'sakrila' trbuh, a na ruci joj zabljesnuo prsten

- Nije važno hoće li se sin baviti skijanjem ili politikom - rekla je Janica kada su je novinari krajem listopada pitali za bebu, te dodala:

Jedino je bitno da dijete bude živo i zdravo. Sugerirat ću mu da uživa, da se bavi onime što ga zadovoljava i što ga čini sretnim.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

S obzirom da su mnogi tada zamijetili prsten na njezinoj ruci, dodala je i kako uskoro planira vjenčanje, ali nije otkrila kada je sretan dan niti tko je otac. 

VIDI OVO! Ovih 7 trendy modela tenisica zavladat će ulicama u 2019. godini!

Komentari (108)
  • Supermama je i žena koja živi u mom mjestu, radi u trgovačkom centru za mizeriju i s time plaća stanarine i s time je digla troje djece na noge nakon što je muž zbrisao sa starijom švabicom prije 15 godina...

    1. 1. 2019,   16:47
  • Kad je prije stigla biti super mama pa rodila bokte prije par sati...

    1. 1. 2019,   17:13
  • Zakaj supermama ?

    1. 1. 2019,   17:46