Obavijesti

Show

Komentari 0

'Ivicu i Maricu' gledala i Senka Bulić: Smijala se cijelo vrijeme

'Ivicu i Maricu' gledala i Senka Bulić: Smijala se cijelo vrijeme
15

'Veliko je zadovoljstvo raditi s tako uigranim,profesionalnim i kreativnim ansamblom. Djeca su najiskrenija publika. Zato je veliki izazov raditi predstave baš za njih', rekla je uoči premijere redateljica Lea Anastazija

VIDEO

Prvi ovosezonski premijerni naslov, predstava Ivica i Marica u režiji Lee Anastazije Fleger i adaptaciji Nikoline Rafaj, izveden je jučer u kazalištu Trešnja. Predstava je to koja na zanimljiv način otkriva pozadinu svima poznate priče o bratu i sestri.

Premijeru predstave nastale prema jednoj od najpoznatijih priča braće Grimm nisu propustile ni brojne osobe iz javnog i društvenog života kao što Senka Bulić koja nije skidala osmijeh s lica tijelom predstave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:18

Tu su bili i Dora Fišter, Marijana Mikulić, Ana Lederer, Romina Vitasović Lučić, Paolo Tišljarić, Ante Krstulović, Marin Klišmanić, Ana Marija Bokor Vrdoljak i mnogi drugi. Nakon predstave uzvanici su uživali u slatkim zalogajima.

Zagreb: U kazalištu Trešnja održana je premijera predstave Ivica i Marica

U ulozi Ivice i Marice nastupaju Silvio Mumelaš i Dubravka Lelas, a u ostalim ulogama Hrvoje Barišić, Ivana Bakarić, Radovan Ruždjak, Matija Čigir, Ana Vučak Veljača, Kruno Bakota, Paško Vukasović, Luka Bulović.

Scenografiju je kreirala Ana Sarić, a kostime Tea Bašić Erceg. Oblikovanje svjetla potpisuje Vesna Kolarec, a scenski pokret Matea Bilosnić. Glazbu je skladao Milorad Stranić, a autorica dizajna i ilustracije plakata je Marina Mesar - Oko.

- Prvi put radim u kazalištu Trešnja. Veliko je zadovoljstvo raditi s tako uigranim,profesionalnim i kreativnim ansamblom, koji su mom autorskom timu svakodnevna inspiracija. S nestrpljenjem očekujemo dolazak publike. Djeca su najiskrenija publika. Zato je veliki izazov raditi predstave baš za njih - rekla je uoči premijere Redateljica Lea Anastazija Fleger.

Bojimo li se više mračne šume jer mislimo da smo ostali sasvim sami ili zbog mogućnosti da nekog i susretnemo? Jesu li slatkiši toliko neodoljivi samo zato što smo djeca? A što kad se savjeta 'ne pričajte s nepoznatima' sjetimo u trenutku kad ih više ni ne smatramo nepoznatima? Odgovore potražite u Trešnji, poručuju glumci. Predstava je na rasporedu 9., 10., 23. i 14. studenoga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

15:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu