Obavijesti

Show

Komentari 83

Ivo Amulić godinama je u svađi sa susjedima, boje se za život

Ivo Amulić godinama je u svađi sa susjedima, boje se za život
6

Pjevač, koji je u srijedu napao susjeda jer mu je smetalo što je meo šljunak, skriva se u majčinoj kući. Supruga napadnutog Zdravka Betlehema Amulića se jako boji

VIDEO

Nema Ive doma, izašao je, rekla nam je pjevačeva majka Filomena. 

Nakon što je Ivo Amulić (52) u srijedu navečer u mjestu Duće kraj Omiša napao prvog susjeda Zdravka Betlehema (62) jer mu je smetalo što mete šljunak s vodomjera koji se nakon kiše rasuo po cesti, glazbenik, doznajemo, ne izlazi iz kuće. Susjedi, koji se boje za život, kažu da cijelo vrijeme viri iza zastora. Betlehem, koji je nakon napada završio na neurokirurgiji u splitskoj bolnici zbog kontuzije prsa, ruke i glave, tvrdi da ga je Ivo napao bez razloga.

- Istrčao je i udario me šakom u prsa. Zapeo sam za lanac i udario potiljkom u pod. Onda je zvao policiju - kaže Zdravko. U Ulici Vavlje jučer je bilo mirno.

Stanovnici ulice ga se boje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moj muž je vitalan čovjek. Ne puši, ne pije i jači je od Amulića, ali ga je iznenadio. Napao ga je s leđa i bacio na lanac te ga cipelario. Svi ga se ovdje boje. Preživjela sam bombardiranje na Kosovu, ali njega se više bojim - kroz suze nam je rekla Betlehemova žena Vjekoslava (62) moleći nas da 'ne izazivamo vraga'.

Dodala je kako ona i suprug razmišljaju o preseljenju u Zagreb. Svako jutro ispod auta kojim njihova kći ide na posao provjerava je li Amulić stavio bombu.

- Suprug je dan poslije napada otišao odvjetniku, a ja sam već odavno napisala oproštajno pismo. Neka znaju da me, ako ikad umrem pod sumnjivim okolnostima, ubio Ivo Amulić - bila je ozbiljna Vjekoslava. 

Cedulju sa sličnom porukom, koju drži u ladici kraj kreveta u spavaćoj sobi, napisala je i Zlata Renić (76). Njoj je Amulić prije dvije godine pred kućni prag bacao mačje fekalije te je pljuvao.

- Nikad mi se nije ispričao. Hoda ulicom s rukama u džepu, a kad me vidi, izvadi srednji prst. Još isplazi i jezik - kaže.

Pjevač dosad ima dvije prekršajne prijave

Iako je Amulić demantirao da je napao Betlehema izvlačeći se na amneziju, policija nam je odmah potvrdila sukob. Protiv obojice je podnesena prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira. Amulić već ima jednu prekršajnu prijavu.

Ivo je na farmi bio jako miran i pristojan

Susjedi tvrde da Amulić nema puno prijatelja i nitko mu ne dolazi u goste. Drago Plečko, koji je pjevača upoznao na Farmi, iznenađen je njegovim ponašanjem.

- Bio je smiren i spreman na razgovor o sebi i svojim životnim enigmama. Stekao sam dojam da je preispitivao sam sebe - rekao je Plečko. Smatra da je Amulić takav jer se kaje zbog nečega iz prošlosti. Bivša sudionica “Big Brothera” Ornela Bešker Amulić (24) od Ive traži da napravi test očinstva. Tvrdi da joj je on otac.

- Ona se može prezivati i Berlusconi, ali ne može tvrditi da joj je talijanski premijer otac. Ona je moja mala onoliko koliko je Grgur Ninski moj djed - svojedobno je rekao Amulić. 

Takav je jer se kaje zbog grijeha

Splićanka Julijana Bešker (42) već 24 godine tvrdi da je Ivo Amulić otac njezine kćeri Ornele. Amulić i Julijana krajem ‘80-ih išli su u Sarajevo na test za utvrđivanje očinstva. Test je pokazao da nije otac.

- Smiješno mi je što izjavljuje da želim biti kći ‘popularnog’ pjevača. Kao što misli da je popularan, tako vjerojatno misli i da je Tito još predsjednik - rekla je Ornela. 

Amulić s bivšom suprugom Editom Grubišić (41) ima dvoje djece. Na sudu su zbog neplaćanja alimentacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...