Obavijesti

Show

Komentari 122

Ivo Gregurević ljubi policajku: Ispijaju kave i miluje joj kosu

Ivo Gregurević (65) zadnjih se dana s prijateljicom s kojom se druži od 2015. godine šeta Dolcem, a nakon kupovine na tržnici najslađe mu je popiti kavu i čavrljati

VIDEO

Zgodna brineta u društvu proslavljenoga glumca navodno radi kao inspektorica u MUP-u. U šetnji zagrebačkom tržnicom držala ga je ispod ruke te tako pokazala da je njihov odnos nježan i iskren. Njegovi prijatelji vesele se što je glumac ponovno sretan.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:09

Atraktivnu je brinetu Ivo posljednjih godina upoznao sa svojim društvom, a pokazao joj je, kako doznajemo, i ljepote rodnog Orašja, u kojemu iz godine u godinu vrijedno okuplja kolege na filmskom festivalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Par se često može vidjeti kako se na Dolcu časte ribljim specijalitetima i ispijaju kave.

Vadi kolege iz svih nevolja

Obično se zadrže 30-ak minuta i nježno se gledaju, a glumac ne propušta priliku i da je pomiluje po kosi.

Gosti Gregurevićeva omiljenog kafića kažu da je prema svojoj družici jako nježan te da se ponekad i poljube. Prvi put se s njom prošetao Cvjetnim trgom 2016., a iste godine poveo ju je i na deveti Vukovar film festival. Ivo je oduvijek poznat kao miljenik atraktivnih žena. Nije se to promijenilo od njegove mladosti. I danas slavni glumac uživa u svojem poslu, ali i društvu atraktivne brinete za kojom se okreću svi prolaznici.

Zadnjih godina Ivo je puno radio, snimio je nekoliko serija i filmova, među kojima je najrazvikaniji “General” Antuna Vrdoljaka. S istim redateljem snimio je i “Dugu mračnu noć”, te niz drugih filmova. I kolege i redatelji o Gregureviću govore kao o velikom profesionalcu

koji nema problema s igranjem negativaca. Vrdoljak se sjeća kako mu je Gregurević rekao:

- Sve što je kolegama teško izgovoriti, prebaci meni. Ako igraš negativnu ulogu, moraš biti najveći negativac.

Gregurević je jedan jedini

Gostovao je i u trećoj sezoni serije “Počivali u miru”. Jelena Miholjević (48) žali što ga je na setu serije vidjela samo jednom.

- Nismo imali zajedničkih scena i snimali smo u različito vrijeme. O Ivi Gregureviću samo najbolje, za mene je on jedan jedini - kaže Jelena Miholjević.

Osim kao velikoga glumca, kolege ga poznaju i kao sjajnog organizatora festivala Dani hrvatskog filma koji se već 22. godinu jedva čeka u Ivinu rodnom Orašju.

Nazivaju ga “Mala Pula”, a koliko je važan svjedoči da ga je lani otvorio premijer Andrej Plenković (48), koji je tad bio u službenom posjetu BiH. Ivo se svake godine pobrine da u Orašju napravi sjajnu atmosferu te da se nitko od njegovih gostiju ne poželi vratiti doma. Brine o tome da su mu uzvanici siti, da ne nedostaje vina i zabave. Voli i zaplesati s kolegicama pa se još prepričava kako je na plesnom podiju dobro prodrmao Nives Ivanković (50).

Festival bi ove jeseni mogao dobiti još jednu važnu uzvanicu, a džentlmen Gregurević će sigurno pomoći lijepoj inspektorici da se brzo uklopi među vesele glumce. Posavci uživaju u njegovim sve češćim dolascima u rodnu Donju Mahalu i oraški kraj. Gregurević kaže da se tamo najbolje odmori. Rodnu kuću naziva “oazom mira”. Bliskim ljudima s ponosom pokazuje detalje svojega doma s biranim etno detaljima posavskoga kraja, “šlingerajima” i uštirkanim jastucima. Svake godine sve je više glumaca koji dolaze na njegov festival. Poziv Ive Gregurevića nitko ne odbija.

- Stvar je u tome što je ovdje u Posavini sve prirodno i nenametljivo. Svi moji kolege osjećaju tu dobrodošlicu čim zakorače u Orašje. Znaju da ih na festivalu čekaju druženje, opušteni razgovori s mojim Posavljacima, ali i s kolegama koji dođu na DHF, kušanje posavskih delicija, tamburaši, vožnja skelom, pa tko tome može odoljeti - rekao je Gregurević.

Glumac sa svojim Posavcima odlazi na pecanje pa se rado pohvali velikim somovima. Svi oni ponosni su što je baš njihov Ivo zvijezda hrvatskog filma koji iza sebe ima čak 90 filmova, 19 televizijskih serija i 30-ak kazališnih predstava. Raduju se novoj sreći u ljubavi. Iz prvog i jedinog braka Gregurević ima sina jedinca Marka (40).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden