Obavijesti

Show

Komentari 15

Iz 'Zvijezda' u dijasporu: Kata Dizalica i Tanja traže muškarca

Iz 'Zvijezda' u dijasporu: Kata Dizalica i Tanja traže muškarca
11

Katica Dizalica pismo je poslala Dominu Santru iz Berlina kojeg je odmah impresioniralo njezino zanimanje, dok se Tanji Šuštić svidio Daniel Granja iz Ekvadora koji se, kako je sam rekao, nada da ima još izbora

VIDEO

Kate Barada (48) dolazi iz Prugova kraj Splita i više od deset godina radila je kao čistačica u Škveru, ali onda je završila tečaj za dizaličara i postala je jedina kvalificirana dizaličarka u Hrvatskoj. Sudjelovala je u izgradnji nekih od prepoznatljivih splitskih građevina, poput centra Mall of Split ili Hotela Bačvice. Nakon što je ispunila jedan san, krenula u pohod na drugi.

Nekoliko godina se pokušala probiti na hrvatskoj estradnoj sceni, a onda se ove godine natjecala u glazbenom showu 'Zvijezde - ljetni hit'. Na prvom njezinom nastupu stolice su dignuli Nina Badrić (47), Tonči Huljić (57) i Petar Grašo (43). Pjevala je 'Ja sam Kata Dizalica' koju joj je napisao Siniša Vuco (48), a po toj pjesmi je dobila i nadimak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Katica je s jednog RTL-ovog showa prešla na drugi. Prijavila se u 'Ljubav je na selu', a pismo je poslala Dominu Santru (61) iz Berlina. Domina je odmah impresioniralo njezino zanimanje.

I njezina kolegica iz 'Zvijezda' prijavila se u isti show kako bi pronašla muškarca svojih snova. Tanja Šuštić (20) je u glazbenom showu privukla pažnju nakon što je na pozornicu pred kamere i peteročlani žiri izašla s ručnikom na glavi i pjevala pjesmu 'Dodirni mi koljena'. Nekoliko puta je pogriješila tekst, a iako ju je Grašo pokušavao vratiti na 'pravi put', nije mu pošlo za rukom. 

Tanja pleše po klubovima, a kako kaže, na pozornici se taj put pogubila jer su se podignule dvije lijepe žene, Andrea i Nina. 

- I meni je žao, ali Bože moj. Ovo mi je prvi nastup pred toliko ljudi. Ja sam uvijek vokalno bila slaba, ali ja sam ovdje da dignem atmosferu i da meni bude dobro - rekla je tad Tanja. Iako nije prošla dalje, Tanja kaže kako joj je u 'Zvijezdama' bilo top. 

Tanja je po struci profesionalna maserka, a u slobodno vrijeme, kako kaže, voli plesati na šipci. Sad želi okušati svoju sreću i u ljubavi. Prijavila se kod farmera iz Ekvadora, Daniela Granje (25) koji i nije oduševljen.

- Bio sam zadovoljan, ali se nadam da ima još izbora - rekao je Daniel. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje